♥ Sleeping Beauty Fairy Tale ♥
music
Put something here.

JOURNAL PAGES LOVE DARLINK
sorry lambat!
Friday, August 12, 2011 ✿ 9:53 PM ✿ 0 Royal Person (s)
asslammualaikum...
yeah!
entry kaly nie...
len dary yg len kan??
tajuk pown len dary 
yg clalu kan??
hehehehe..
bukan nyer ape...
ase nyer...
bosan da kowt 
na letak tajuk yg same!
ggrrr!
muntah ijau da aku!


eyh!
bukan siang tadi..
malam k??
law siang..
batal laa pose!
hahahahah!!
okey2..
back to story...
cjew2 laa
entry kaly nie...
aku na 
story sal entry
kat blog bestie aku 
cowg nie haa  ...
cjew jew...
na copy n paste
kat aku nyer entry 
kaly  nie...
yeah!
na menggedix skjup!
hahahahah!


sengal kan aku nie??
huhuhuhuh.
anyway..
tharu kowt??
sal pew??
law na taw sal pew...
kowg kne laa bace
entry blog kawan aku nie!
okey??
law x na bace pown..
ikowt kowg laa weyh!
x daye den na 
pakse nyer!
hahahahah!!
=D







- miss the old story -

Assalamualaikum and posted a Malaysia who's read my blog :') Okay . Untuk kali ini sha nak menceritakan KENANGAN MANIS <3 banyak sangat . Woahhh .  <3 Wink wink wink ! tink tink tink ! Saya RINDU arwah umi saya , saya RINDU bestie saya , saya RINDU ex bf saya , dan semua saya rindu . Tak semua EX saya rindu . tahu sape saya rindu ? 


1) Arwah Nor Asnora binti Jaafar
2) Nur Shafika Mazlan .
3 ) Muhammad Syarill Azli Zulkifle .
4 ) Siti Rohayu Musmulyadi .
5) Nur Zakirah .
6 ) Nadia .
7 ) Aina .
8) Nurin .
9 ) Member member SKC yang kenal saya .
10 ) member member tarian SKC <3 
11 ) member member tarian ( Pahang )
12 ) member member netball ( kuantan ) .
13 ) member hok rapat dengan saya :)


* wink wink ! Sumpah rindu diorang semua nie . Yang aku paling rindu saat TARIAN arh . Ramai gile member member <3 Pergh ! aku rindu who's people i call - IKA - . Nur Shafika binti Mazlan . yeah . She's my bestie <3 Rindu dengan kenangan lama thu dok ? haih . hati aku je menanggung seksa satu demi satu ujian . -.-' DUGAAN HIDUP . kan ? Tanpa dugaan tade lah kita bergelar manusia :) shhh , lepas satu satu aku terlepas nak cakap ape . Haa . IKA nie , tempat aku mengadu , tempat aku nages , tempat aku gelok , tempat aku gedik . conclusion , She's everythings . Yes . aku gedik dengan dia je . Yang lain uh takyah lah nak datang menggedik kat kitaorang senyum macam kerang busuk . err . *sorry sape terasa . tade tulis nama yee :) . Kang tak pasal pasal nama aku yang FAMOUS , jadi hot pulak . kata aku tak puas hati dengan dia . *upss ! Terasa lagi mamat / minah ? Kan ika ? kih kih ! Saya meme jahat . jahat dekat orang jahat . sama jugak dengan NUR SHAFIKA MAZLAN nie . jahat dekat orang hok ngenak dia . Dia pantang gila orang usik dia :') wink wink . pandang pandang slack . " Ingat mata kau cantik sangat ke " kihkih ! ika mata dia terlalu stim , that why pandang awak hok OMEYY . Dengan ika jugak hok saya sokmo hangs out dengan dia . Citarasa dia lain parok dengan saya . *hikhik . menda hok dia cakap omeyy saya cakap yee * acehh menyedapkan hati je :P Ika ika . gurau je :D haha . dan IKAAA , saya rindu saat 29 Januari 2011 . saya ni hok penat penat merentas desa .Mak awak pun call . 


mak ika : hello sha .
sha : hello makcik ( Suara tidur )
mak ika : Tidor ke ?
Sha : Aah , penat merentas desa .
mak ika : Makcik ada kat IS nie , meyh la jumpa pika .
sha : haa . okay okay . Bye .




Dengan semangat yang waja , aku bangun dengan tak mandi nyee . basuh muka , cuci semua , then amek kunci moto .


Sha : Ummi , ummi , nak keluar nie . nak g jumpa pika .
arwah umi : Awal nyo nk tubik . haih .
Sha : jumpa pika la . Tak g mana pun . lepak dengan ika je . lagipun mak dia yang call tadi .
Arwah ummi ; haih budak yang tak mandi nak g lepak dengan budok wangi . Busuk la .
sha : Biar la . *lalal . g dulu . byebye .

Start moto terus pergi . BROOOOOM ! bawak bawak moto . terdengar lah suara KATAK yang sumbang . " SHAA " . Ya Allah , macam pernah dengar suara katak uh tapi tak dapat kenal pasti kat mana . cari cari cari . rupenya PIKA ;) *kihkih jangan marah yunk :)  then afiq pulak ejek :( " BUDAK BUSUK " . sekarang afiq panggil saya ENOT sebab saya nie makin berisi . Afiq afiq . tahu la rindu sha . jangan sampai kata sha makin berisi . :D Ikut la . janji senang hati kan ??MUHAMMAD SYARILL AZLI BIN ZULKIFLE .The best person who's i ever meet him :') KIHKIH ! Dah dah gelok natasha -.-' Mengada betul minah nie . *biarlah . Okay :) Eerrr .  rindu gile dengan dia . Rindu dengan gelok dia . senyuman dia . :( Hmmmm . bapak comeyyy :( haih ! biarlah orang ade awex weyhh ! sabar shaaa :( jangan sedihhhh . past is past . let's him gone :'( :'( erghhhhhhhhhhhhhhhhhh ~~~~~~ !! - memories :) Byeee memories :) hihi .



* P/ s = ika , hope awak tak curang dengan saya kat sana :) nanti hangs out auww . jangan lupa BUFDAY saya okay . KEK awak sponsor :) HAHA
= syarill : hope we can be friends again .

*acehh luahan perasaan ketika sunyi senpi . and sumbak :)

Dashboard Follow

Miss Sleeping Beauty


 photo ed19d7ae-2426-43c5-8272-709ce60cc9a2_zps302609d8.jpg


Welcome to my online diary Darling! This blog belongs to the Sleeping Beauty named Nur Shafika.

Last Moment


Chit Chat


Thank You
Skin edit by ADSA ADAM
Basecodes by JAJA
Others ; xx
skin edited by : SHAFIKA MAZLAN