♥ Sleeping Beauty Fairy Tale ♥
music
Put something here.

JOURNAL PAGES LOVE DARLINK
saya tak hot setah macam awak!
Thursday, October 20, 2011 ✿ 5:54 PM ✿ 0 Royal Person (s)
assalammualaikum....
terima kasih kepada kawan-kawan
yang sudi jadi pengikut
blog aku yang x seberapa
nie kan???
alhamdulillah...
kerana kawan-kawan juga laa
blog aku nie semakin ramai
pengikut....



insyaallah...

aku still akan macam nie
sampai bila-bila...
x kan pernah jemu
na ringan kan tangan n jari jemari
aku nie na balas balik
kunjungan blog aku
dan tinggalan jejak bigfoot
kat shoutbox aku!
aku akan sentiasa balas kunjungan!
insyaallah...
kalau aku x balas kunjungan...
harap di maaf kan laa ye??
maklum laa...
aku nie manusia biasa
yang x sempurna....
kadang kadang aku tersilap
pandang..
sampai kan x perasan masih lagi
x balas kunjungan kawan kawan!



okey....

semenjang due menjak nie laa kan....
blog kesayangan aku nie...
da ramai tetamu yang
datang jeling-jeling....
terima kasih atas kunjungan
yang x terhingga kan???
sampai kan jari jemari
aku nie da lenguh lenguh
na balas kunjugan...
tapi....
di sebab kan moral support
kawan kawan...
wah!
aku dengan bersemanagt x kesa
langsung dengan jari jemari aku kan???
kalau boleh x na tdow na
balas kunjungan kawan kawan!
dalam kegembiraan ramai
kunjungan kat blog aku nie....
aku na selit kan laa jugak
rasa kesal aku terhadap
segelintir kawan kawan
yang da kunjung blog aku nie....
ade yang tinggal kan jejak
bigfoot kat shoutbox
kata macam nie....
" blogwalking here n follow u "
" bw dan follow "
" singgah dan follow "
" follow blog awak "
okey....
aku taw laa blog aku nie..
x hot setah macam pengikut pengikut
aku yang lain yg da ade beribu -ribu
pengikut....



tapi...

jangan laa tinggal kan
harapan palsu kat blog aku nie kan??
okey....
aku mmg x kesa kalau
ade kawan kawan
yang singgah kat blog aku nie...
n nak aku follow
dyowg nyer blog....
tanpa follow blog aku...
tapi...
jangan laa na jadi
plastik sangat sampai
na tipu tipu kat
shoutbox aku kan??
x payah laa na penuh kan
aku nyer shoutbox dengan
pembohongan kowg tuwh....
aku x suke laa...
kalau x na follow...
n x de niat na follow...
x payah laa gatal gatal na
bagi taw aku kat shoutvox
yang kowg da follow
blog aku k???
aku bukan nyer ape....
just x na laa kowg nie
nyusah kan idop aku...
maaf laa kalau aku nie
ade tersinggung kan perasaan
kowg dengan kata kata aku nie....



tapi...

aku x na laa kowg buat macam tuwh...
sbb nty susah payah laa
aku na follow blog kowg....
na blog walking blog kowg...
tinggal kan jejak kat blog kowg...
padahal kowg???
hampeh belaka!
sikit pown x datang kan manfaat
kat aku kan??
sorry laa....
aku bukan apa....
aku just na balas balik budi
baik kowg yang da follow
blog aku nie...
so aku na follow laa balik kan??
tapi kalau da kaki menipu???
kan da buang kan masa aku??
okey??
maaf laa dengan kata kata kesat
aku nie....
tapi...
aku cuma na luah kan..
apa yang aku rasa jew...




Dashboard Follow

Miss Sleeping Beauty


 photo ed19d7ae-2426-43c5-8272-709ce60cc9a2_zps302609d8.jpg


Welcome to my online diary Darling! This blog belongs to the Sleeping Beauty named Nur Shafika.

Last Moment


Chit Chat


Thank You
Skin edit by ADSA ADAM
Basecodes by JAJA
Others ; xx
skin edited by : SHAFIKA MAZLAN