♥ Sleeping Beauty Fairy Tale ♥
music
Put something here.

JOURNAL PAGES LOVE DARLINK
x nak berada di tag lagi!
Saturday, October 29, 2011 ✿ 6:58 PM ✿ 0 Royal Person (s)
 You must post these rules.
  • Each person must post 11 things about themselves in their journal.
  • Answer the questions the tagger set for you in their post. And create eleven new questions for the people you tagged to answer.
  • You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
  • Go to their page and tell them you have tagged HIM/HER
  • No tag back!
  • No stuff in the tagging section about " YOU ARE TAGGED IF YOU ARE READING THIS" YOU LEGITIMATELY (a.k.a REALLY, TRUST, WITH ALL HONESTY) have tagged 11 people.

11 things about my self :

  • suka tidur - aku lah puteri beradu !
  • pantang orang kacau time tidur - gegar kan 1 bumi dengan suara aku !
  • 24/7 berblogging & facebook - gila kentang tahu ?
  • suka clour merah dan hitam - wow ! nmpak vouge gitu !
  • seorang yang suka bercakap , kaut cemburu , happy go lucky , kawan dengan lelaki / perempuan , tak sombong , panas baran , keras kepala & degil - banyak lagi sebenarnye !
  • gila bergambar - tapi gune cam digital jew
  • nak sangat memiliki cam DSLR - ada sape sape nak belanja x ? 
  • x suka mackup macam remaja perempuan yang lain - pakai baby power jew !
  • x suka orang yang menunjuk nunjuk - ops sayangs , awak jgn terase okey ?
  • x suka orang kata aku sombong- padahal dye yang x tego aku !
  • sayang sama family , boyfie , abg hotstuff , bestie - syg gila gila !


 soalan daripada eycha :
  • lagu yang kamoo paling suka ? kenapa ?
  • siapa yang jadi inspirasi kamoo selain daripada family ?
  • antara muka licin or muka cerah , mana kamoo pilih ? #pilih satu jea !
  • siapa buah hati kamoo ?
  • perkara apa yang selalu buat kamoo dan buah hati kamoo bergaduh ?
  • perkara apa yang selalu membuatkan kamoo jealous ?
  • ape pendapat kamoo mengenai ' perempuan gedik ' menyampah ? normal ?
  • Selena Gomes or Taylor Swift ? apa yang kamoo buat bila bosan ?
  • perkara apa yang membuatkan kamoo rasa annoying ?
  • apa pendapat kamoo mengenai ' i follow you , you follow me ' ? 

jawapan daripada aku : 

lagu yang kamoo paling suka ? kenapa ? 
 - luahan hati by kristal  . jatuh hati time buah hati nyanyi kan ! :o

siapa yang jadi inspirasi kamoo selain daripada family ?
 - aliff husaini *best student smk mat kilau 2010 ! :|

antara muka licin or muka cerah , mana kamoo pilih ? #pilih satu jea !
 - licin lah ! yelaa , kalau muka cerah tapi penuh jerawat+parut x lawa jugak kan?baik muka gelap xde jerawat+parut ! lagi cungg ooo ! :)

siapa buah hati kamoo ?
- oh muhammad armirudin bin nordin lah !<3

perkara apa yang selalu buat kamoo dan buah hati kamoo bergaduh ?
 - bila buah hati tibe tibe na naik angin pasal bende kecik ! macam budak budak lah ! :p

perkara apa yang selalu membuatkan kamoo jealous ?
 - bila si gadis na " jual minyak " dengan cik abg buah hati saya ! =='

ape pendapat kamoo mengenai ' perempuan gedik ' menyampah ? normal ?
 - normal laa tuwh . da nama pown perempuan kan? *xsemue okey ? =='

Selena Gomes or Taylor Swift ?
 - salena gomes ! <3

apa yang kamoo buat bila bosan ? 
 - lakukan 4B ! berfacebook berblogging berangan beradu  :)

perkara apa yang membuatkan kamoo rasa annoying ?
 - bila orang gelar kan sombong !:(

apa pendapat kamoo mengenai ' i follow you , you follow me ' ? 
 - okey jeww , asal kan dye x tipu sudah . nie ade sesetengah , just pandai na 
mention jew tapi x buat pong ! hampeh laa kan ? :\







Dashboard Follow

Miss Sleeping Beauty


 photo ed19d7ae-2426-43c5-8272-709ce60cc9a2_zps302609d8.jpg


Welcome to my online diary Darling! This blog belongs to the Sleeping Beauty named Nur Shafika.

Last Moment


Chit Chat


Thank You
Skin edit by ADSA ADAM
Basecodes by JAJA
Others ; xx
skin edited by : SHAFIKA MAZLAN