♥ Sleeping Beauty Fairy Tale ♥
music
Put something here.

JOURNAL PAGES LOVE DARLINK
jom tambah kan jadi 111??
Monday, November 14, 2011 ✿ 4:43 PM ✿ 0 Royal Person (s)
assalammualaikum...
wah wah wah!
pengikut blog aku sekarang nie da 107!
alhamdulillah...
berkat sokongan rakan rakan...
aku dah sampai tahap ini....
walaupun aku taw..
blog aku nie....
x sehebat blog blog yang lain...


tapi...
aku dah pown berbangga...
bila aku dah sampai tahap sekarang nie...
syukur alhamdulillah....
kalau dulu...
pengikut blog aku nie...
just kawan kawan terdekat jew...
tapi sekarang....
blog aku nie...
bukan setakat kawan kawan rapat aku
jew yang jadi pengikut...
tapi...
kawan kawan yang aku x kenal 
pown sekarang nie...
dah jadi pengikut blog aku yang
x seberapa nie kan??
alhamdulillah...
berkat kesabaran aku...
dan juga berkat kawan kawan 
yang baik hati...
blog aku nie...
pengikut nyer semakin hari...
semakin bertambah...
walaupun...
x ramai kan???


tapi...
aku still berbangga dan bersyukur
dengan apa yang aku ada 
sekarang nie....
terima kasih kepada semue
kawan kawan yang sokong aku
untuk terus kan menulis
kat blog aku nie...
walaupun..
cerita cerita yang aku papar kan...
x sehebat mana...
x seseronok mana...
sekarang nie...
aku dah tertunggu tunggu
na tengok siapakah
pengikut blog aku yang bertuah
yang akan jadi kan impian aku
nak ada pengikut seramai 111
menjadi rialisasi...
kalau dulu...
pengikut blog aku yang kew 100
perempuan...
tapi kali nie..
ke 111 masih lagi
perempuan...
atau pown lelaki...
kita just tunggu dan lihat jew laa..
okeys sayangs?
kepada pengikut pengikut blog aku nie...
aku na ucap kan....
TERIMA KASIH SEMUA!
JASAMU AKAN TETAP KU KENANG....






Dashboard Follow

Miss Sleeping Beauty


 photo ed19d7ae-2426-43c5-8272-709ce60cc9a2_zps302609d8.jpg


Welcome to my online diary Darling! This blog belongs to the Sleeping Beauty named Nur Shafika.

Last Moment


Chit Chat


Thank You
Skin edit by ADSA ADAM
Basecodes by JAJA
Others ; xx
skin edited by : SHAFIKA MAZLAN