♥ Sleeping Beauty Fairy Tale ♥
music
Put something here.

JOURNAL PAGES LOVE DARLINK
yang ke 140!
Saturday, November 19, 2011 ✿ 2:53 PM ✿ 4 Royal Person (s)
assalammualaikum...
haih...
aku dah berapa hari kan x update aku
nyer blog nie???
banyak jejak jejak kawan kawan
kat shoutmix box aku kene balas...
yelaa....
kita mesti laa kene hargai sesiapa
yang datang berkunjung kat blog kita nie kan??
nanti orang gelar kan kita nie 
blogger yang sombong pulak kan??
aku x nak laa jadi
sebahagian nyer!
oh no!
aku x nak...


okey...
back to topic...
sekarang nie...
pengikut blog aku dah ade
141 orang...
wah!
semakin hari semakin bertambah right???
alamdulillah...
semue nie berkat usaha aku juga...
aku kene laa rajin rajin berkunjung
kat blog orang lain kan??
baru laa blog aku nie ramai kunjungan...
okey....
pengikut aku yang ke 140 ialah
wah!
terima kasih princess novel!
sebab sudi follow blog aku yang
x seberapa nie kan??
eh...
x lupa juga kepada yang lain..
yang dah susah payah follow blog aku nie...
TERIMA KASIH BANYAK BANYAK DI UCAPKAN....
lepas nie giliran siapa pulak yang
jadi pengikut blog aku yang ke 150??
kalau nak taw...
kita tunggu dan lihat kew okey??
 

macam biasa laa kan??
kalau ade sape sape yang dah follow blog aku nie...
tapi aku still x follow blog aku...
plis btw aku okey???
kadang kadang dekat kowg punya
profile x de link blog kowg laa sayangs...
so macam mane aku na follow blog kowg??
kadang kadang aku x dapat kesan mane 1 kowg kat
shoutmix box aku...
yelaa...
kadang kadang name kat profile kowg lain...
dekat shoutmix box pown lain...
so x dapat na kesan laa....
kalau kowg adalah salah satu orang nyer...
pliz....
btw aku okey???








Dashboard Follow

Miss Sleeping Beauty


 photo ed19d7ae-2426-43c5-8272-709ce60cc9a2_zps302609d8.jpg


Welcome to my online diary Darling! This blog belongs to the Sleeping Beauty named Nur Shafika.

Last Moment


Chit Chat


Thank You
Skin edit by ADSA ADAM
Basecodes by JAJA
Others ; xx
skin edited by : SHAFIKA MAZLAN