♥ Sleeping Beauty Fairy Tale ♥
music
Put something here.

JOURNAL PAGES LOVE DARLINK
yang ke 150...
Friday, November 25, 2011 ✿ 12:46 PM ✿ 2 Royal Person (s)
assalalmmualaikum...
holaa!
yaallah...
da 158 da aku punya follower kan??
tapi aku still x mantion kan siapa
follower aku yang bertuah kan??
okey2...
hari nie...
aku akan mantion kan follower aku
yang kew 150....


sebelum tuwh...
aku mohon maaf atas kelewatan 
aku untuk mantion kan kali nie...
almaklum laa...
sekarang kan cuti sekolah...
so...
banyak bnde laa yang aku kene 
urus kan mase cuti nie....
harap kowg semue faham dengan situasi aku
okey sayangs??
aku bukan sombong da x nak mantion kan
siapa follower aku yang bertuah...
just kebelakangan nie aku bz sikit.....


okey...
aku umum kan....
follower bertuah aku pada kali ini ialah....
jeng jeng jeng!
terima kasih di ucap kan kepada sis cokelat kopi
kerana sudi follow blog aku yang x seberapa nie kan??
terima kasih juga kepada follower yang lain
yang sudi jugak follow blog
aku nie kan??
tanpa sokongan daripada
semua follower...
siapa lah aku yang kerdil nie kan??
okey sayangs...
macam biasa laa kan pesanan aku...
kalau kalau ade sesiapa yang dah follow blog
aku nie....
tapi aku still x follow blog aku...
pliz sayangs...
btw aku okey??
jangan malu malu nak btw aku taw???
jasa baik semua follower aku...
akan aku balas balik dengan follow
blog follower aku balik!
so...
kepada sesiapa yang aku belom follow tuwh...
btw & mantion kan kat aku okey??








Dashboard Follow

Miss Sleeping Beauty


 photo ed19d7ae-2426-43c5-8272-709ce60cc9a2_zps302609d8.jpg


Welcome to my online diary Darling! This blog belongs to the Sleeping Beauty named Nur Shafika.

Last Moment


Chit Chat


Thank You
Skin edit by ADSA ADAM
Basecodes by JAJA
Others ; xx
skin edited by : SHAFIKA MAZLAN