♥ Sleeping Beauty Fairy Tale ♥
music
Put something here.

JOURNAL PAGES LOVE DARLINK
yang ke 160....
Friday, November 25, 2011 ✿ 3:13 PM ✿ 0 Royal Person (s)
asslammualaikum....
holaa....
kali nie aku na mantion kan 
follower aku yang ke 160 pulak...
okey sayangs...
kalau dah na muntah sakan bila bace
entry aku yang kali nie....
boleh laa muntah kat mangkuk tandas 
kat uma kowg okey???
x payah nak muntah kat sini laa...
heheheheh


okey...
back to topic...
kali nie...
follower aku yang bertuah ialah...
terima kasih kepada ctchanchinchun kerana
sudi follow blog aku nie kan???
tak lupa jugak kepada
semue follower yang da follow blog aku nie..
terima kasih banyak banayak di ucap kan...
tapi....
agak agak nyer laa kan...
bila laa pulak aku nyer follower
bertuah aku nie nak tukar jantina ye??
asyik asyik kaum hawa jew....
kaum adam bila lagi???


so...
kita sama sama laa nanti kan bila pulak
follower bertuah aku nie
jatuh kepada kaum adam pulak kan??
sama sama laa kita tunggu dan lihat!
macam biasa...
aku nak ingat kan..
kepada sesiapa yang dah follow blog aku nie...
tapi aku still x follow blog kowg...
btw aku okey???
thank you so much sayangs!













Dashboard Follow

Miss Sleeping Beauty


 photo ed19d7ae-2426-43c5-8272-709ce60cc9a2_zps302609d8.jpg


Welcome to my online diary Darling! This blog belongs to the Sleeping Beauty named Nur Shafika.

Last Moment


Chit Chat


Thank You
Skin edit by ADSA ADAM
Basecodes by JAJA
Others ; xx
skin edited by : SHAFIKA MAZLAN