♥ Sleeping Beauty Fairy Tale ♥
music
Put something here.

JOURNAL PAGES LOVE DARLINK
nak mintak tolong...
Tuesday, November 29, 2011 ✿ 12:36 AM ✿ 0 Royal Person (s)
assalammualaikum....
okey...
aku nak curi masa aku sekejup dengan 
update blog aku yang 
x seberapa nie kan???
okey...
sebenyer...
aku nie baru balik dari KL...
selama seminggu aku balik 
rumah nenek & atuk
tercinta aku tuwh weyh!
aku kene teman kan nenek aku
yang semakin uzur tuwh...
sebab atuk aku ade hal sikit kat
negara seberang...


so...
aku lah yang kene teman kan nenek aku...
eeerrrr...
nak manja manja laa pulak kan 
dengan nenek tersayang....
comolot sikit lah!
mmuuaahhkkxx!
hahahahaha!
merapu dah kan??
eeerrr...
sebenarnye...
aku baru sampai rumah 
dalam pukul 10 tadi...
alhamdulillah..
perjalanan aku pergi dan balik...
selamat selamat belaka...
ALLAH masih panjang kan umur aku 
dan keluarga aku....
syukur banyak banyak....


okey...
back to story...
aku nie sekarang nie...
tengah bertanya kan kepada kawan kawan
aku yang ada blog...
tapi...
malang nyer...
nasib x menyebelahi aku laa sayangs....
semue yang aku tanye tuwh...
semue x taw macam mana nak buat...
so...
kali nie....
aku nak tanye laa pulak kan
follower follower aku kat blog aku nie...
aku pasti...
dalam ramai ramai follower aku nie...
mesti ada yang tahu macam mana nak 
buat apa yang aku x tahu nie kan???
aku harap laa sangat...
ade lah follower follower aku
yang baik hati nak tolong aku nie kan???
almaklum laa....
aku nie budak baru belajar laa...
aku x tahu lagi selok belok blog nie...
just tahu sikit sikit jew...
so...
aku rase x salah kan kalau aku nak
tahu lebih banyak lagi pasal selok belok
dunia blogging nie kan??
nanti kalau ade sape sape yang x taw...
aku boleh ajar kan pulak kan???


okey....
aku nak mintak tolong sikit....
kowg ajar kan aku macam mana nak 
buat scrol box for pic???
aku dah try dari tutorial salah satu blog
kawan aku nie...
tapi....
aku buat x menjadi lah sayangs....
so...
aku nak mintak jasa baik kowg...
ajar kan aku macam mana nak buat 
scrol box for pic tuwh...
boleh kan???
aku nak taw macam mana nak buat...
aku x pandai laa sayangs....
tolong ajar kan aku ye????
please sayangs...
aku nak ade laa follower aku yang ajar kan...
kalau x nak ajar kan aku...
just bg link tutorial macam mana nak
buat kat comment or chat box pown...
jadi lah!
aku x kesah...
asal kan aku dah de information macam
mana nak buat....
thank you so much laa kalau ade
sape sape yang nak tolong aku nie kan??
terima kasih banyak banyak!


okey..
for the last...
follower aku dah cecah 170 kan???
nanti lah aku mantion kan siapa yang bertuah 
tuwh ye??
aku nak tido dulu laa sayangs...
penat nie...
nanti aku mantion kan follower yang bertuah tuwh ye??
dan kepada sesape yang dah
blogwalking & follow blog aku nie pown...
nanti aku blogwalking & follow blog
kowg pulak okeys??
bagi aku rehat dulu taw??
nanti aku janji & gerenti akan blogwalking & follow!
selamat pagi sayangs!













Dashboard Follow

Miss Sleeping Beauty


 photo ed19d7ae-2426-43c5-8272-709ce60cc9a2_zps302609d8.jpg


Welcome to my online diary Darling! This blog belongs to the Sleeping Beauty named Nur Shafika.

Last Moment


Chit Chat


Thank You
Skin edit by ADSA ADAM
Basecodes by JAJA
Others ; xx
skin edited by : SHAFIKA MAZLAN