♥ Sleeping Beauty Fairy Tale ♥
music
Put something here.

JOURNAL PAGES LOVE DARLINK
ombak rindu vs lagenda budak setan...
Wednesday, November 30, 2011 ✿ 11:52 PM ✿ 2 Royal Person (s)


Assalammualaikum...

cuti cuti sekolah macam nie memang banyak plan yang aku rancang nak buat time cuti nie kan ? tapi , nak buat yang mana satu pown aku x taw laa . tah boleh kew x aku nak wat semua plan aku tuwh kan ? tah tah 1 pown nanti aku x wat & x jadi ! haa , banyak lagi kan plan ? sampai mana satu nak wat dulu pown x taw . okey , story story laa jugak kan ? ecox , ombak rindu nak kua kat cinema kan ? wah ! beduyun duyun laa kan kawan kawan aku ajak kua hang ecox ! gara gara nak tengok OMBAK RINDU !


wah ! besa sungguh penangan ombak rindu minggu nie kan ? dulu penangan lagenda budak setan . kali nie ? ombak rindu pulak kan ? tengok trialer , memang rase meleleh jugak laa kan air mata kalau tengok ombak rindu nie ? dulu tengok trailer lagenda budak setan  memang dah rase touching dye nak meleleh air mata . bila tengok ? memang confirm laa kan meleleh air mata ! x taw laa pulak ombak rindu nie macam mana pulak kan ? harap harap ombak rindu nie dapat buat kan meleleh air mata jugak laa . insyaallah . :)




aku baca dalam paper , david teo meleleh air mata tengok ombak rindu . betol kew ? wallahualam laa kan ? kadang kadang cerita kat paper nie bukan 100% kita boleh caye . kadang kadang lebih berita dari rupa jew . :) harap harap cerita kat paper kali nie , boleh pakai laa kan ? boleh laa buat kan aku nie meleleh air mata kalau tengok ombak rindu nie . kawan kawan aku kate baca novel ombak rindu , best ! sedih ! so yang aku x baca lagi novel ombak rindu nie , ngat na g ngok laa movie nyer ! betol kew novel tuwh sedih ? kalau betol , cerita kat cenima kali nie sedih jugak laa kan ? :|


penangan lagenda budak setan , memang wat kan aku meleleh air mata ! ahadiat akashah memang terbaik ! memang aku bagi thumb up laa ! memang jalan cerita , sedih parok ! ombak rindu ? berjaya kew osman ali buat aku meleleh kan air mata ? siapa yang tahu kan ? aku x taw , kau x taw . so kalau nak taw , jom kita ramai ramai serbu cinema minggu nie okeys ? tengok ombak rindu ! wah , macam promoter pulak kan aku nie ? sibuk sibuk promote cerita ombak rindu ! :)









Dashboard Follow

Miss Sleeping Beauty


 photo ed19d7ae-2426-43c5-8272-709ce60cc9a2_zps302609d8.jpg


Welcome to my online diary Darling! This blog belongs to the Sleeping Beauty named Nur Shafika.

Last Moment


Chit Chat


Thank You
Skin edit by ADSA ADAM
Basecodes by JAJA
Others ; xx
skin edited by : SHAFIKA MAZLAN