♥ Sleeping Beauty Fairy Tale ♥
music
Put something here.

JOURNAL PAGES LOVE DARLINK
pilu rasa hati...
Wednesday, November 30, 2011 ✿ 10:34 PM ✿ 4 Royal Person (s)
 
 
 
 
 Assalammualaikum...

yaallah , adik lelaki aku sekarang nie sama selok jugak nak suruh aku buat blog untuk dye . dye kate dye nak jugak jadi blogger macam aku ! haih adik , awok pandai kew nak guna blogger ? x payah laa , awok guna jew laa fb awok tuwh . nak jadi blogger nanti nanti laa kan ? awok x cukup umur lagi lah ! heee~ :) eerrr , jaat kan aku nie ? sampai hati aku x nak buat kan blog untuk adik aku . yang pening kan kepala aku nyer , dye bukan pandai pown nak guna blog nie . dye saje saje nak buat banyak akaun yang guna nama email dye . haih ! sungguh pelik adik aku tuwh kan ?


tuwh baru adik lelaki aku , belom adik perempuan aku lagi . adik perempuan aku tuwh pown nak buat blog . dye nak buat blog bila dye tengok ctew Ally & Epit kat astro ria . yaallah , pening laa kepala aku nak layan adik adik aku due orang nie kan ? x faham aku dengan dyowg . masing masing nak buat blog bila nampak aku asyik asyik mengadap lappy aku nie sambil update blog . 


amboi amboi amboi , pandai kan adik adik aku stalker aku ? main main skoldeng ape yang aku buat kan ? aku pown x amik taw pasal dyowg , dyowg yang kecik kecik nie pandai pulak nak stalker stalker aku kan ? haih ! bahaya adik adik aku nie sekarang . dah pandai  nak jaga tepi kain kakak dye kan ? kene lebih berhati hati lain kali . x boleh dah nak bagi change kat adik adik aku stalker aku !




okey , kita lupa kan dengan cerita adik adik aku tuwh okeys ? sekarang nie aku nak story pasal cerita yang aku tengok kat tv tadi . cerita bersamamu . yaallah , sedih & pilu hati aku bila sorang isteri tuwh time nak masak dye bukak dapur gas & x sampai beberapa minit gas tuwh meletop dan berlaku nyer kebakaran ! habis badan perempuan tuwh terbakar . badan nyer melecur teruk ! macam kene simbah asid / cuka getah ! semue tuwh berlaku apabila berlaku kebocoran gas . :(


subhanallah , besar sungguh dugaan yang ditempuhi oleh perempuan tuwh kan ? insaf sekejup bila aku tengok cerita tuwh . pada masa yang sama , aku bersyukur sangat sangat bila Allah x uji aku dengan ujian yang besar gitu kan ? baru lah aku sedar bahawa apa yang aku lalui selama nie hanya dungaan yang kecil & sikit . tuwh pown aku dah mengeluh kan ? yaallah , punya lah rasa bersalah aku tadi . selame nie aku x sedar pown yang allah hanya baru uji aku dengan ujian yang kecil & sikit .


so lepas nie , insyaallah aku x kan mengeluh lagi dengan apa yang aku lalui . sebab aku tahu , sesusah susah mana pown ujian yang aku hadapi , ramai lagi orang yang kat luar sana yang dapat ujian yang lagi besar dari aku kan ? so , aku dapat banyak pengajaran dari cerita bersamamu tuwh . moral of the story . bersyukur lah dengan apa yang kita ada , sesungguh nyer ramai lagi kat luar sana yang lebih tidak bernasib baik dari kita . :)









Dashboard Follow

Miss Sleeping Beauty


 photo ed19d7ae-2426-43c5-8272-709ce60cc9a2_zps302609d8.jpg


Welcome to my online diary Darling! This blog belongs to the Sleeping Beauty named Nur Shafika.

Last Moment


Chit Chat


Thank You
Skin edit by ADSA ADAM
Basecodes by JAJA
Others ; xx
skin edited by : SHAFIKA MAZLAN