♥ Sleeping Beauty Fairy Tale ♥
music
Put something here.

JOURNAL PAGES LOVE DARLINK
speech!
Thursday, November 3, 2011 ✿ 7:51 PM ✿ 0 Royal Person (s)
assalammualaikum...
yeyh!
tepat pukul 2.40 ptg tadi...
aku merdeka!
cewah!
macam laa merdeka 
wat selame lame nyer kan???
hehehehe
alhamdulillah....
beban yang selame nie aku
pikul kat atas bahu da
sepenuh nyer 100% kembali ringan...


eeeerrr...
da x de da stres yang perlu aku
tempuhi utk exam kan???
alhamdulillah....
aku da pown x perlu na
mimpi ngeri kan kehidupan aku
dengan memikir kan soalan
apa yang bakal keluar utk exam...
semue nyer sudah pown terjawab...
insyaallah..
keputusan exam aku...
pasti memuas kan dan cemerlang...
insyaallah...
amin....
eeerrr...
tapi...
dengan berakhir nyer final exam nie..
x bermakne aku boleh 
goyang kaki okeys??
aku nie nampak jew
kecik molek gini....
padahal tahun depan da na spm!


haaa!
amik laa kau!
beban kat atas bahu aku
nie akan kembali aku pikul dengan berat
nyer laa kan??
aku kene laa ubah attitute aku
yang aku amal kan sekarang nie...
tahun depan...
jangan na main main laa kan??
kalau maian main...
alamat nyer...
mase depan aku??
gelap gelita laa kan???
okey...
x na story pasal tuwh...
yang tuwh...
aku akan story mory lebih
lanjut dan lebih terperinci tahun
tahun debaan hala tuju aku
untuk selame lame nyer tahun depan....
heheheheh


eeeerrrr!
okey fine!
ecox aku kene wat speech aku
kat dewan!
haih!
berdebar debar aku weyh!
yelaaa...
aku da lame x wat persembahan
dekat depan ow orang ramai!
ysejak sejak aku pindah
dekat sekolah baru nie...
nie laa baru first time aku
nak buat persembahan kan???
kalau last year...
memang aku activ sikit laa kan
kalau bab bab tonjol kan diri kat
khalayak ramai??
dengan jadi mc nyer....
masuk pertandingan sajak nyer...
macam macam lagi lah!
tapi kali nie???


eeeerrr...
lain da situasi nyer....
harap harap aku boleh wat
yang terbaik laa kan??
kalau x???
memang tebal laa muka aku nie
5 6 inci....
gara gara kene boooo
kat depan pentas!
harap harap ecox...
aku x laa mengeletar lutut 
duduk kat depan na buat speech kan???
n harap harap jugak...
ecox aku bace dan keluar
kan ayat aku dengan lancar 
tanpa sebarang lost memory!
haih!
memang takut betul jadi macam tuwh....
harap harap x jadi laa kan??
haih sayangs!
wish me luck okeys???
doa kan kejayaan aku taw???
memang takut laa aku kate!
sebab x biase da na tonjol kan
diri dekat public!



Dashboard Follow

Miss Sleeping Beauty


 photo ed19d7ae-2426-43c5-8272-709ce60cc9a2_zps302609d8.jpg


Welcome to my online diary Darling! This blog belongs to the Sleeping Beauty named Nur Shafika.

Last Moment


Chit Chat


Thank You
Skin edit by ADSA ADAM
Basecodes by JAJA
Others ; xx
skin edited by : SHAFIKA MAZLAN