♥ Sleeping Beauty Fairy Tale ♥
music
Put something here.

JOURNAL PAGES LOVE DARLINK
sudah 120!
Tuesday, November 15, 2011 ✿ 10:16 PM ✿ 6 Royal Person (s)
assalammualaikum...
eh eh eh?
cuba tengok pengikut blog 
aku kat tepi nie??
wah!
sudah ade 120 pengikut kan??
alhamdulillah....
terima kasih kepada sis hanisah
yang sudi follow blog aku yang
x seberapa nie kan??
tak lupa jugak kepada yang lain..
kerana sudi follow blog aku nie...
tanpa kawan kawan...
blog aku ni ex sampai tahap nie kan???
alhamdulillah...
syukur kepada tuhan!
oh!
tak lupa jugaa aku nak ingat kan kepada
pengikut blog aku yang lain...
kalau kalau aku belom follow lagi 
blog cantik+best kowg tuu...
tolong tolong laa ingat kan kat aku nie ye???
maklum laa...
aku nie kadang kadang kuat lupa...
kadang kadang x perasan juga...
so sape sape yang dah follow aku...
tapi aku still x follow lagi blog kowg...
btw aku okeys sayangs??
TERIMA KASIH DAUN KELADI!





Dashboard Follow

Miss Sleeping Beauty


 photo ed19d7ae-2426-43c5-8272-709ce60cc9a2_zps302609d8.jpg


Welcome to my online diary Darling! This blog belongs to the Sleeping Beauty named Nur Shafika.

Last Moment


Chit Chat


Thank You
Skin edit by ADSA ADAM
Basecodes by JAJA
Others ; xx
skin edited by : SHAFIKA MAZLAN