♥ Sleeping Beauty Fairy Tale ♥
music
Put something here.

JOURNAL PAGES LOVE DARLINK
suprise!
Monday, November 14, 2011 ✿ 12:30 PM ✿ 2 Royal Person (s)
assalammualaikum...
lagi sekali aku na up date blog
aku nie dengan macam macam story mory!
haih sayangs!
kalau na muntah hijau kuning...
pergi muntah jauh jauh okeys??
x payah na buat kuman dekat sini!
tahu dah aku da lama x up date blog 
aku yang buruk nie kan??
bila da up date...
bia laa aku na up date bape banyak 
sekali pown!
blog aku!
hehehehehe..


okey2...
back to topic...
semalam...
aku nie melepas kan laa rindu
aku dekat fb aku...
maklum laa...
fb aku pown da sama sama berhabuk
dengan blog aku nie..
gara gara aku malas na sentuh
lappy dell aku nie kan??
hehehehehe
bila sedap sedap lepas kan gian...
tiba tiba...
aku tengok dekat wall aku...
ade seseorang yang post kan video BIRU
dekat aku punya wall!
yaallah...
terkejut gila aku!
memang suprise habis habisan laa
kan heakers buat kat aku?
haih!
aku pown tiba tiba panic...
x taw na buat apa..
x kan aku na tekan button play pulak kan??
last last...
aku pown block video tuwh..
n than aku remove!


haih!
kenapa laa banyak sangat heakers
sekarang nie haa??
aku pown x faham laa kan??
suka suka hati dyowg jew
na buat pape kat media elektronik
masa kini!
pape pown..
memang x patot laa kan heakers
buat macam tuwh..
tuwh da menyusah kan orang lain!
dan..
yang paling penting...
boleh buat kan aib kepada seseorang...
yelaa...
cuba laa fikir sikit kan??
macam mana kalau kalau ade orang yang
fikir negatif dengan video biru kat wall
aku tuwh?
mesti laa dyowg kate aku nie jenis
perempuan yang kurang moral ow pape kan??


haih!
boleh datang kan fitnah kat aku!
cdeyh gilaa laa bila kene macam nie!
tapi..
alhamdulillah...
kawan kawan aku kat fb..
semue nyer baik baik belaka..
dyowg semua kate yang video biru tuwh..
heakers yang buat dan hantar..
so...
dyowg x kate macam macam 
laa kan dekat aku??
alhamdulillah...




Dashboard Follow

Miss Sleeping Beauty


 photo ed19d7ae-2426-43c5-8272-709ce60cc9a2_zps302609d8.jpg


Welcome to my online diary Darling! This blog belongs to the Sleeping Beauty named Nur Shafika.

Last Moment


Chit Chat


Thank You
Skin edit by ADSA ADAM
Basecodes by JAJA
Others ; xx
skin edited by : SHAFIKA MAZLAN