♥ Sleeping Beauty Fairy Tale ♥
music
Put something here.

JOURNAL PAGES LOVE DARLINK
banjir di bandar kajang...
Friday, December 2, 2011 ✿ 8:32 PM ✿ 2 Royal Person (s)


Assalammualaikum...

yaallah ! berita tergempar bila aku tengok berita utama tadi yang bandar kajang banjir ! subhanallah , x pernah perah bandar kajang banjir sayangs ! petang tadi nenek aku call , dye kate kat belakang rumah banjir paras buku lali sebab hujan lebat gilaa turun . okey fine , aku pown x amik port sangat laa kan ? sebab memang kat belakang rumah nenek aku tuwh tengah buat pembinaan bangunan kedai . so , maybe akibat x de pokok pokok yang meresap air macam mana yang aku belajar geografi kat sekolah kan ? so aku pown ingat biasa biasa jew laa .


tiba tiba bila aku tengok berita utama tadi , ade siarkan tentang banjir kan bandar kajang ! yaallah , banjir teruk kowt ? x pernah pernah kajang banjir seteruk tuwh ! subhanallah . aku ingat dekat belakang rumah nenek aku jew yang banjir , rupa rupa nyer ? banjir tuwh akibat limpahan air kat bandar ? ish , nasib baik laa rumah nenek aku jauh sikit dari bandar . kalu x ? sah sah laa kan dengan rumah nenek nenek aku tenggelam dek air banjir ! :(


x sangka laa kan ? kawasan bandar macam kat kajang pown boleh banjir ! padahal minggu lepas aku balik kajang , x de pown hujan lebat ? just hujan biasa biasa jew . haih x laa , kuasa allah kan ? allah tuwh lebih berkuasa . eeerrr , dah laa esok aku nak balik kajang . takut pulak aku nak balik gara gara dah keluar berita yang kajang banjir teruk ! =,= aku yang duduk kat kawsan pantai timur yang lebig berisiko banjir besar , tup tup ? kajang yang x berisiko tuwh jugak yang banjir kan ? haih ! pelik pelik ! 


harap harap kalau aku balik kajang esok , x de pape perkara yang x diingini berlaku laa kan sayangs ? x nak laa kalau kalau ade pape yang berlaku masa aku kat kajang . jauh jauh kan lah kan ? doa kan aku selamat sejahtera masa aku kat sana ya sayangs ? kat bawah nie aku ade show sikit nak tunjuk pasal trajedi kat bandar kajang tuwh . :)





 

 


Dashboard Follow

Miss Sleeping Beauty


 photo ed19d7ae-2426-43c5-8272-709ce60cc9a2_zps302609d8.jpg


Welcome to my online diary Darling! This blog belongs to the Sleeping Beauty named Nur Shafika.

Last Moment


Chit Chat


Thank You
Skin edit by ADSA ADAM
Basecodes by JAJA
Others ; xx
skin edited by : SHAFIKA MAZLAN