♥ Sleeping Beauty Fairy Tale ♥
music
Put something here.

JOURNAL PAGES LOVE DARLINK
baru first time...
Thursday, December 29, 2011 ✿ 7:33 PM ✿ 0 Royal Person (s)





Assalammualikum...


hola , comel x kuxing kat atas nie ? comel kan ? twink twink ! *_* eeerrr , hari nie aku nak story pasal awang john lah ! :) awang john ? haa , tuwh laa nama kucing adik girl aku . unik x ? gabungan nama mat saleh + melayu . weyh , kucing tuwh pan asia tahu ? hahaha ! :D okey , memang x sabit laa kan ? saje nak wat taha sekali sekala . heheheh . okey petang tadi aku mandi kan awang john ! peewwiitt , tergoda x sebab aku mandi kan dye ? hahaha x sabit kan ? :D eeerrr , kelakar gilaa bila aku dengan adik girl aku mandi kan si awang john tuwh . kecoh betul jadi nyer tahu ? :D


yelaa , selame nie aku x pernah dalam hidup aku mandi kan kucing . lagi pown selame nie bapak aku yang mandi kan sebab aku x berani laa nak mandi kan haiwan nie . yelaa , mana laa taw kan kalau kalau aku mandi kan haiwan keesokan hari nyer haiwan tuwh mati ? x kew fobia aku ? hee~ :) hari nie memang pecah record laa aku mandi kan haiwan . x pernah pernah aku mandi kan ! teruja kowt ? :D aku mandi kan awang john tuwh pown sebab aku dah suruh dah bapak aku mandi kan dye , tapi banyak sangat keje bapak aku tuwh . :( alasan alasan alasan jew kan ? so , biar lah aku mandi kan sebab bau kucing tuwh , yaallah ! sebatu boleh bau ! :|


basah basah baju aku mandi kan kucing tuwh ! tapi memnag fun gilaa sebab pengalaman pertama kowt ? yelaa , baru first time kan aku mandi kan haiwan ? memang teruja gilaa walaupun just mandi kan kucing kan ? eeerrr , tapi nie mybe kali pertama & kali terakhir aku mandi kan haiwan kowt ? eerrr , x berani dah laa . susah jugak laa kan ? yelaa , kebanyakan haiwan kan takut air ? bila dah kene air , memang melompat laa kan ? x pown memang confirm laa kene cakar ! :) so , be strong okeys ? mybe aku mandi kan kucing nie just perkara yang kecik jew kowt ? tapi bagi aku , memang fun bila dapat pengalaman baru ! so jangan nak hentam or kutuk kutuk aku laa kan aku update blog aku nie pasal kucing ?this is my blog okeys ? so , up to me lah ! kalau x suka boleh main jauh jauh okeys ? :p


okey laa , sampai sini jew laa aku berceloteh , lagi pown dah maghrib nie . lambat pulak laa kan aku solat hari nie gara gara nak update blog dulu ? eeerrr , teruk punya anak dara kan ? :) tapi still boleh jadi kan calon menantu tahu ? heheheh :D okey laa , take care sayangs !








Dashboard Follow

Miss Sleeping Beauty


 photo ed19d7ae-2426-43c5-8272-709ce60cc9a2_zps302609d8.jpg


Welcome to my online diary Darling! This blog belongs to the Sleeping Beauty named Nur Shafika.

Last Moment


Chit Chat


Thank You
Skin edit by ADSA ADAM
Basecodes by JAJA
Others ; xx
skin edited by : SHAFIKA MAZLAN