♥ Sleeping Beauty Fairy Tale ♥
music
Put something here.

JOURNAL PAGES LOVE DARLINK
big apple donuts....
Thursday, December 1, 2011 ✿ 5:00 PM ✿ 0 Royal Person (s)




Assalammualaikum...

eeerrrr , mama beli kan donat big apple ! wah , memang yummy yummy laa kan aku makan ? :D kalau aku habis kan enam enam donut tuwh pown aku sanggup lah ! memang sedap x terkira .  nampak sangat aku nie kuat makan kan ? =.= okey fine , bia laa nak kata aku nie apa apa pown ! yang penting aku x susah kan orang ! :) sedap sedap tengah makan , teringat pulak cik abg kekasih hati aku ! lowh , dan dan kan teringat kan buah hati ? :D


okey , sebenar nyer bukan teringat kan apa pown . just teringat kan cik abg kekasih hati aku tuwh suap kan donat big apple kat aku sampai comot comot mulut aku ! dye suke suap kan aku makanan sampai comot comot aku nie  kalau boleh nak nmpak macam budak kecik kan ? =.= mentang mentang laa aku nie muka x baby face , dye nak buli aku ikowt sesuka hati dye kan ? kadang kadang makan sampai tergelak gelak aku di wat nyer . tapi nasib baik laa x perah lagi tersembur makanan dalam mulut kat dye , kalau x memang padan muka bie aku tuwh kan ? :D


eeerrrr , kadang kadang kalau teringat kan balik memang kelakar . tapi tuwh laa kan ? aku bukan selalu dapat na graw graw gitu dengan cik abg buah hati aku tuwh . yelaaa , ktowg bukan duduk area rumah yang dekat pown . dye duduk kat kuantan , aku pulak duduk kat pekan . haih , nasib laa kan ? nak buat macam mana . tapi kalau makan big apple , mesty teringat kan bie aku tuwh yang suap kan donut kat aku sampai comot comot ! imissyoulahhubby ! <3





Dashboard Follow

Miss Sleeping Beauty


 photo ed19d7ae-2426-43c5-8272-709ce60cc9a2_zps302609d8.jpg


Welcome to my online diary Darling! This blog belongs to the Sleeping Beauty named Nur Shafika.

Last Moment


Chit Chat


Thank You
Skin edit by ADSA ADAM
Basecodes by JAJA
Others ; xx
skin edited by : SHAFIKA MAZLAN