♥ Sleeping Beauty Fairy Tale ♥
music
Put something here.

JOURNAL PAGES LOVE DARLINK
greyson chance vs justin bieber....
Friday, December 2, 2011 ✿ 1:25 PM ✿ 2 Royal Person (s)


Assalammualaikum....

eeerrr , sekarang nie ramai remaja remaja yang sebaya dengan aku sebok bercerita pasal greyson change . okey , aku yang x terlalu fanatik dengan artis barat nie just buat x tahu jew bila dyowg nie sekarang tengah tergila gila kan greyson chance nie . okey fine ! bia aku jujur laa kan ? senang sikit . aku sebenar nyer x tahu pown siapa greyson chance nie . sebab time greyson chance berduet dengan najwa latif kat 1 anugrah tuwh . aku x tengok pown rancangan program anugrah tuwh kat tv . sebab aku sibuk dengan hal hal sekolah aku tome tuwh . so , memang aku x kenal langsung dengan greyson chance nie . nampak sangat aku nie ketinggalan zaman kan ? =,=


okey , lepas cerita greyson chance nie tersebar luas sampai kan kat wall fb penuh dengan status status budak budak perempuan yang tergila gila kan greyson chance membuat kan aku naik meluat nak on9 fb mase tuwh . yelaa , cuba laa kowg bayang kan , setiap kali bukak fb n than ngok kat wall . fulamak ! 98% semua nyer status greyson chance . aku yang xtergila gila kan greyson chance nie pown naik meluat tengok status " Greyson Chance <3 " . okey fine ! apa motif semue nyer tuwh yang kowg tergila gila kan artis barat ? aku x faham langsung ! =,= bangga & agung agung kan artis barat ? dapat apa apa kew sayangs ?


x lama lepas tuwh , aku yang tolol nie pown bukak laa google n search laa si budak greyson chance nie . baru laa aku taw yang dye nie penyanyi muda yang sedang meningkat naik dan menjadi kegilaan remaja remaja perempuan yang pernah nyanyi bersama sama najwa latif dekat 1 anugerah di malaysia . tapi semenjak dye glamor , aku x taw laa apa lagu yang dye nyanyi kan sampai dye jagi popular sekarang nie . sedap kew suara dye ? sedap kew lagu dye ? tah laa , aku x taw menahu tentang si budak greyson chance nie . sorry sayangs . :)


maybe greyson chance nie menjadi kegilaan ramai sebab muka dye yang cute comel lote tuwh kowt ? kan ? sebab tuwh laa bila perempaun tengok terus cair . :p x kesah laa kalau suara x sesedap mana asal kan ada rupa dan pakej yang lengkap dah glamor x samapi setahun jagung . yekew macam tuwh ? tah laa sayangs , aku x nak comment banyak banyak takut takut nanti aku kene hentam dengan sesetengah pihak yang tergila gila kan greyson chance nie . so , lebih baik aku diam kan diri aku macam batu jew kan ? more better right ? :)




aku rasa sekarang nie kanak kanak & remaja remaja perempuan memang tengah angau kan greyson change nie . kalau di ingat kan balik , dulu masa awal awal tahun lepas ramai yang tergila gila kan justin bieber . apa apa semue justin bieber . yang paling x boleh blar nyer asyik asyik nyanyi lagu justin bieber yang " baby " tuwh ! eeerrr , samapi kan kat sekolah aku nak belajar pown ade lagi dengar budak budak perempaun nyayi lagu justin bieber tuwh ! yang budak lelaki pulak sebok nak main ejek ejek " babi " . maybe budak lelaki time tuwh pown dah naik meluat dengan demam justin bieber . :)


tapi tuwh laa kan ? industri music nie berputar ibarat roda . kita x leyh nak buat apa apa laa kan ? siapa yang suka tuwh , layan jew laa . siapa yang jenis macam aku x cara apa apa nie , just terpaksa tahan meluat melalui perjalanan industri music kat dunia nie . :) tapi yang paling hot sekali aku rasa zaman hot stuff justin bieber & greyson chance laa yang paling aku meluat sekali .aku pwon x taw laa sebab apa . mungkin aku meluat tengok budak & remaja perempuan yang tergila gila & agung agung kan artis barat macam justin bieber & greyson chance tuwh kowt ? terlamapu fanatik sampai kan kat mana mana pown dok sebok nak nyanyi lagu dyowg !


macam aku kata kan tadi ? mungkin paras rupa yang cute comel lote yang berpakej tuwh membuat kan dyowg digilai ramai . kan ? biar pown suara x sesedap mana . yekew ? owh no comment from me . aku x nak comment banyak banyak sebab takut kene hentam dengan sesetengah pihak . karang x pasal pasal blog aku nie di black list pulak kan ? gara gara cerita aku pasal greyson chance & justin bieber yang banyak pengaruh kat dunia nie .  so setakat nie jew laa aku punyer celoteh tentang dua orang jejaka yang hangat diperkata kan dalam dunia hiburan nie . kalau ada cerita cerita yang hot stuff , akan aku celoteh sepuas puas nyer . okey sayangs ? see u in next entry ! :) take care . 











Dashboard Follow

Miss Sleeping Beauty


 photo ed19d7ae-2426-43c5-8272-709ce60cc9a2_zps302609d8.jpg


Welcome to my online diary Darling! This blog belongs to the Sleeping Beauty named Nur Shafika.

Last Moment


Chit Chat


Thank You
Skin edit by ADSA ADAM
Basecodes by JAJA
Others ; xx
skin edited by : SHAFIKA MAZLAN