♥ Sleeping Beauty Fairy Tale ♥
music
Put something here.

JOURNAL PAGES LOVE DARLINK
lama ke aku menghilang??
Tuesday, December 27, 2011 ✿ 4:44 PM ✿ 4 Royal Person (s)



Assalammualaikum...


yaallah , lama sungguh kan aku menghilang kan diri aku nie ? nak dekat 3 minggu jugak laa kan ? ade sesiapa nak tanya x kemana aku nie menghilang ? kalau x nak , tanye laa tanye laa ! aku nak jawab nie . heee~ okey okey bia laa aku btw kan kemana aku menghilang . aku bukan menghilang laa sayangs , just aku nie mendiam kan diri jew . aku mendiam kan diri sebab modem broad band aku rosak laa sayangs ! haih , hanya aku jew yang taw guane rasa nyer bila aku x dapat nak on9 ! merana idop aku sayangs ! =,=


tapi , aku x nafi kan jugak laa kan ? memang ada hikmah nyer bila semua yang Allah tentu kan nie . dalam masa aku x dapat on9 nak dekat 3 minggu nie aku dapat laa rajin rajin kan jari jemari runcing aku nie siap kan kerja sekolah aku yang bertimbun timbun tuwh kan ? alhamdulillah , dah 80% aku siap kan ! peewwiitt ! rajin kan aku nie ? :D


dalam masa aku x dapat nak on9 jugak nie laa aku sempat nak membesar kan perut aku yang dah besar nie kan ? memang keje aku  makan tidur makan tidur jew lah ! dah x dapat nak on9 kan ? so , untuk penuh kan masa lapang nie , aku besar kan perut + banyak kan taik mata lah ! puih ! apa punya anak dara lah kan aku nie ? memang aku x layak nak jadi menantu orang laa kalau aku gini weyh ! <3


haih , memang aku rindu gilaa kat aku punya blog nie ! dah berhabuk+bersawang dah kan ? hehehe :) so malam nie boleh laa aku start balik jadi badwomen kan ? siang tidow , malam berjaga ! haa , memang mata aku jadi mata panda laa kan nanti ? heheheh okey laa sayangs , sampai setakat sini dulu lah aku berceloteh okeys ? tahu doh dah lama x berceloteh kat sini , tapi nanti nanti laa aku kumpul kan idea aku nak berceloteh okeys ? idea masih membeku dalam kepala otak aku nie ! :D take care sayangs ! 




Dashboard Follow

Miss Sleeping Beauty


 photo ed19d7ae-2426-43c5-8272-709ce60cc9a2_zps302609d8.jpg


Welcome to my online diary Darling! This blog belongs to the Sleeping Beauty named Nur Shafika.

Last Moment


Chit Chat


Thank You
Skin edit by ADSA ADAM
Basecodes by JAJA
Others ; xx
skin edited by : SHAFIKA MAZLAN