♥ Sleeping Beauty Fairy Tale ♥
music
Put something here.

JOURNAL PAGES LOVE DARLINK
mantion kemudian....
Tuesday, December 27, 2011 ✿ 8:39 PM ✿ 0 Royal Person (s)





Assalammulaikum..


okey , baru aku perasan yang follower aku dah ade 187 orang . bermakna aku x mantion kan lagi laa kan follower aku yang bertuah ? okeys sayangs , bukan aku terlupa nak mantion or pape just sekarang nie aku tengah busy sikit nak balas kunjungan blogger blogger yang dah singgah kat blog aku nie . yelaa , aku kene lah balas kunjungan blogger blogger yang dah singgah kat blog aku nie kan ? kunjungan balas aku tuwh bertujuan aku nie menghargai kunjungna yang dah mereka lakukan kat blog aku nie . so , aku kene lah balas balik kan ?


tapi , aku mohon maaf kalau kalau time aku balas blogwalking blogger blogger nie , ade yang aku tersilap pandang & aku x blogwalking balik ! sorry lah sayayangs , aku bukan x nak balas balik kunjungan kowg tuwh . but , mungkin aku x perasan kalau kalau ade sesetengah blog yang aku terlupa nak balas blogwalking . sorry okeys ? aku x sengaja sangat sangat !


pada masa yang sama , aku nak ucap kan ribuan terima kasih kepada blogger blogger yang dah penat penat + rajin blogwalking kat aku nyer blog nie kan ? yelaa , tanpa blogwalking blogger blogger , ranking kunjungan & reader blog aku nie x makin meninggkat laa kan ? dengan ada nyer blogwalking dari blogger blogger yang lain , boleh laa tolong naik kan ranking reader aku kan ? thank you so much laa ! <3



okey , back to follower aku yang bertuah tuwh insyaallah aku akan mantion kan pada enrty aku yang seterus nyer okey ? jangan kecik hati or terase laa bila aku lambat mantion kan . aku bukan sengaja nak lambat lambat kan mantion aku nie , just aku sekarang nie busy sikit . yelaa , aku kan dah lama x on9 aku punyer blog nie ? so , banyak bende laa yang perlu aku buat untuk aku x ketinggalan nak post post & buat bende bende yang sepatut nyer untuk blogger blogger & follower follower yang dah blogwalking & followe blog aku nie kan ? :)


macam biasa pesanan aku kepada follower yang dah follow blog aku nie tapi aku still x follow blog kowg tuwh , please btw aku yang aku still ketinggalan nak follow blog kowg tuwh okeys ? jangan segan segan nak btw aku yang kowg dah follow blog aku tapi aku still ignore kan lagi jari jemari aku nie nak click button follow kat blog kowg tuwh okeys ? jasa baik kowg yang ringan kan mulut + jari btw aku x kan aku lupa kan ! :)


sebelum aku undur kan diri , sorry aku ucap kan kepada sesiapa yang ada tag nama aku untuk join contest or pape , sorry kalau aku x join contest tuwh ewk ? aku bukan x nak join , just aku x berkesempatan nak join lagi sebab sebab teknikal yang berlaku ke atas aku sejak 2 3 minggu nie . sorry ye sayangs ? aku bukan sombong x nak join taw ? jangan fikir yang bukan bukan okeys ? =,=


okeys laa , setakat sini jew lah aku berceloteh buat masa sekarang . kalau kalau aku ade idea yang melimpah ruah , aku akan berceloteh lagi kat sini okeys ? kalau ada sebarang pendapat or idea nak kowg share kan dengan aku , kowg boleh inspirasi kan kat comment aku or shout box aku okeys ? take care sayangs ! :D






Dashboard Follow

Miss Sleeping Beauty


 photo ed19d7ae-2426-43c5-8272-709ce60cc9a2_zps302609d8.jpg


Welcome to my online diary Darling! This blog belongs to the Sleeping Beauty named Nur Shafika.

Last Moment


Chit Chat


Thank You
Skin edit by ADSA ADAM
Basecodes by JAJA
Others ; xx
skin edited by : SHAFIKA MAZLAN