♥ Sleeping Beauty Fairy Tale ♥
music
Put something here.

JOURNAL PAGES LOVE DARLINK
shafika sudah rabun!
Thursday, December 29, 2011 ✿ 3:04 AM ✿ 0 Royal Person (s)





Assalammualaikum...


ohoi , jam dah pukul 2.33 pagi . yang aku nie still amik kesempatan nak update aku punye blog kesayangan nie kan ? x pew , masih ade masa lagi aku nak update blog aku ! heee~ sebenar nyer aku nie baru laa balik & sampai kat rumah pukul 2 tadi . fuhh ! gila penat aku nie berjalan sakan hari nie . oiwt sayangs ! jangan fikir yang buakn bukan okeys ? aku nie bukan jenis perempuan yang bersosial balik lewat lewat pagi . sorry ! aku x pernah lagi keluar balik malam okeys ? kalau aku balik malam kira nyer aku nie dah tempah nak makan sup kaki bapak aku laa kan ? :D


okey laa , petang tadi aku keluar dengan family aku . konon nyer plan nak beli barang barang sekolah adik adik aku laa , tapi alih alih plan dah bertukar pergi karaoke 1 family ! :) haih , puas jugak laa aku melalak hari nie ! tapi yang paling penting , aku melalak lagu yang feeling feeling jew . semua yang aku lalak semua lagu tangkap syahdu kan ? aku pown pelik laa kenapa aku melalak lagu sedih ! mungkin sebab hari pown hujan aku pown ikowt hujan sekali kan ? :)


sebelum pergi melalak petang tadi , aku & family pown singgah laa kat kedai cermin mata gara gara abah aku yang macam singa tuwh nak betul kan something kat cermin mata dye tuwh . alang alang dah pergi kedai cermin mata , x sah laa kan kalau aku nie x tumpang sekaki nak sibuk nyer walaupun aku nie x de kene mengene kan ? saje nak wat semak kat situ & sama sama busy . heee~ :p



aku yang mengada ngada nie pown mintak laa kat aunty kat kedai tuwh nak check mata aku nie , saje saje laa kan nak check kot kot mana laa taw aku nie rabun ke hape ke kan ? yelaa , time datang mengada nak check , aku pown check laa kan ? lagi pown check mata kan free jew ? so aku pown rebut laa peluang keemasan yang dah beribu ribu kali nie ! :D


lepas aku dah check mata , aunty kat kedai tuwh kata aku nie rabun ! yaallah ! aku yang mengada ngada nie pown terkejut beruk mak ye laa kan kat kedai tuwh ? sejak bila pulak laa aku nie rabun ? setaw aku mata aku nie sihat walafiat jew , x de pulak sakit sakit nyer . tiba tiba kali nie aku dapat taw yang aku nie rabun ! haih , sejak bilaa kan ? o-o lepas tuwh aunty kat kedai tuwh kata aku kene wat cermin mata laa pulak untuk mata aku ! =,=


aku kene wat untuk aku kat sekolah time belajar . sebab mata aku nie bukan rabun apa , just kuat silau jew . eeerrr , x sangke pulak laa kan aku nie yang mengada ngada nak check mata last last aku dapat taw yang aku nie memang ada masalah dengan mata ! haih , nasib baik laa x kuat sangat kan silau kat mata aku nie ? :( mata aku yang problem nyer mata belah kanan yang kiri okey jew & baik baik sayangs ! :D


eeerrr , nampak nyer lepas nie aku kene pakai cermin mata laa pulak kan ? eeerrr , mesty nampak skema jew kan aku nie ? x pown nampak aku nie macam lebih matang . heee~ :) aku fikir jugak kan ? macam mana laa aku boleh dapat rabun silau kat mata aku nie kan ? lepas fikir punya fikir baru laa datang nyer pemikiran aku yang logik nie . :) aku rasa aku dah dapat silau mata nie lepas aku nie selalu 24/7 mengadap laptop jew kan ? kemungkinan besar laa aku dapat silau sebab asyik asyik mengadap laptop ! so nie laa jadi nyer . :(


tapi aku x taw laa same ade towl kew x problem mata aku nie ade kene ngene dengan aku selalu megadap laptop 24/7 kan ? tapi aku rasa memang ada kene ngene pown . yelaa , aku nie kan penghadap laptop yang tegar ? so dapat laa penyakit  nyer . :) tapi aku pown x pasti sangat sebab aku nie bukan pakar mata pown kan ? wallahualam laa sayangs .anyway , nanti kan kemunculan aku dengan wajah yang baru aku okeys ? pewit ! :D 





Dashboard Follow

Miss Sleeping Beauty


 photo ed19d7ae-2426-43c5-8272-709ce60cc9a2_zps302609d8.jpg


Welcome to my online diary Darling! This blog belongs to the Sleeping Beauty named Nur Shafika.

Last Moment


Chit Chat


Thank You
Skin edit by ADSA ADAM
Basecodes by JAJA
Others ; xx
skin edited by : SHAFIKA MAZLAN