♥ Sleeping Beauty Fairy Tale ♥
music
Put something here.

JOURNAL PAGES LOVE DARLINK
shoutmix box kepada cbox...
Friday, December 30, 2011 ✿ 11:48 PM ✿ 2 Royal Person (s)




Assalammualaikum...


mybe kowg dah taw kan yang sekarang nie shoutmix box telah pown berhenti memberikan perkhidmatan percuma kepada para pengguna ? haih , cdeyh kan bila dah x dapat perhidmatan free lagi ? :( tapi kalau ada blogger yang still guna kan shoutmix box selepas 01.01.2012 & sanggup di kena kan bayaran , apa salah nyer kan ? tapi kalau orang yang tahi idung masin macam aku nie yang nak kan bende free jew 24/7 memang x sanggup laa kan ? mybe ada yang x taw lagi kan lepas nie nak guna kan apa pulak kalau dah x de shoutmix box ? wait sayangs ! jangan pening pening kepala laa , kali nie aku ada 1 bende nak share dengan kowg yang tengah pening kepala cari chat box lain mengganti kan shout mix box tuwh ! :D



selain shotmix box , kita ada lagi chat box yang lain . apa dye ? sabar laa sayangs , tunggu ! sabarkan separuh daripada iman ? :) okey , chat box yang baru kali nie ialah cbox ! eeerrr , okey fine ! mula mula pown aku sendiri yang pening kepala nak cari chat box yang baru nak ganti kan shoutmix box . tapi , nasib baik laa ada blogger blogger yang baik hati nak share kan chat box yang baru ! :) terima kasih banyak banyak kepada blogger yang sudi share share tuwh ye ? sorry sayangs , x dapat nak mantion kan siapa blogger tuwh sebab nama blogger tuwh kat chat box lama aku laa . sorry a lot ! :(



okey sayangs ? sekarang dah taw kan chat box free yang lain menggantikan shoutmix box ? so ape lagi ? lepas nie boleh laa kan tukar terus kepada cbox kan ? kalau x taw apa link cbox chat jom click sini ramai ramai ! :) so selamat berhijrah sayangs ! :D have fun with new chat box . take care ! ^_______^




Dashboard Follow

Miss Sleeping Beauty


 photo ed19d7ae-2426-43c5-8272-709ce60cc9a2_zps302609d8.jpg


Welcome to my online diary Darling! This blog belongs to the Sleeping Beauty named Nur Shafika.

Last Moment


Chit Chat


Thank You
Skin edit by ADSA ADAM
Basecodes by JAJA
Others ; xx
skin edited by : SHAFIKA MAZLAN