♥ Sleeping Beauty Fairy Tale ♥
music
Put something here.

JOURNAL PAGES LOVE DARLINK
yang ke 180 & 190
Wednesday, December 28, 2011 ✿ 5:02 PM ✿ 0 Royal Person (s)





Assalammualaikum...


okey sayangs , it's time to mantion my lucky followers ! ehem ehem , dah lama aku x mantion kan aku punyer follower yang bertuah kan ? eeerrr , agak agak nyer kali nie still kaum hawa lagi kew ewk ? atau pun dah ade kaum adam yang pecah kan record aku nyer follower yang bertuah ? haih sayangs , sabar sabar ! bawa bertenang okeys ? aku mantion kan punya ! jangan kelam kabut sangat k ? :)


okeys , di umumkan follower aku yang ke 180 ialah iera . pewit ! tahniah tahniah ! hehehehe eyh sayangs , aku nak umum kan lagi okeys ? di umumkan follower aku yang ke 190 ialah sis nurul hanif . hhuuu ! kaum hawa lagi laa follower yang bertuah kali nie . eeerrr , mana kaum adam nie ? x pecah kan record aku lagi nie ? hehehehe


x kesah lah ! asal kan blog aku yang x berapa nak best nie ade jugak list kaum adam yang follow kan ? daripada x de langsung ? towl x ? biar lah kaum adam x pernah nak pecah kan record follower aku yang bertuah kan ? eeerrr , x lupa jugak aku nak ucap kan ribuan terima kasih kepada blogger blogger yang dah follow blog aku nie . tanpa sokongan blogger blogger , siapa laa aku nie kan ? 


haih sayangs , macam biasa aku nak pesan sebelum aku undur kan diri kalau kalau ade sesiapa yang dah follow aku punya blog nie tapi aku still x follow blog aku please sayangs , btw aku okey ? jangan malu malu + segan segan nak btw aku yang aku x follow blog kowg okeys ? okey laa sayangs , sampai sini dulu laa aku berceloteh , kalau ade mase lagi aku perah kan idea kat sini okeys ? take care sayangs ! :)




Dashboard Follow

Miss Sleeping Beauty


 photo ed19d7ae-2426-43c5-8272-709ce60cc9a2_zps302609d8.jpg


Welcome to my online diary Darling! This blog belongs to the Sleeping Beauty named Nur Shafika.

Last Moment


Chit Chat


Thank You
Skin edit by ADSA ADAM
Basecodes by JAJA
Others ; xx
skin edited by : SHAFIKA MAZLAN