♥ Sleeping Beauty Fairy Tale ♥
music
Put something here.

JOURNAL PAGES LOVE DARLINK
back to normal..
Saturday, January 28, 2012 ✿ 3:39 PM ✿ 0 Royal Person (s)





Assalammualaikum...


hola sayangs ! mula kan hari anda dengan senyuman yang menawan ! :D cewah ! ala ala gedik sikit ! ary nie aku kembali ceria + gembira tahu ? why ? sebab facebook aku dah kembali normal ! :') dah x de problem problem daa sayangs ! boleh laa kan aku kembali aktif berfacebook cuti sekolah yang ada nie ! <3 lagi pown cuti sekolah tinggal sehari jew sayangs , lepas nie aku kembali busy kan diri aku dengan hal ehwal pelajaran ! al maklum laa , aku nie kan mangsa SPM tahun nie ? so , aku x boleh laa nak hyperactive dengan facebook ! hancur laa masa depan aku nanti kan ? -___-


syukur alhamdulillah bila facebook aku buat masalah dunia selama sehari jew kan ? kalau sebulan macam ary tuwh ? memang aku jadi singa kelaparan laa kan ? :'( eeerrr , x mo laa jadi macam tuwh lagi facebook aku ! mintak mintak di jauh kan laa kan ? aku x nak stress da bila facebook aku jadi problem . :'( cukup cukup laa aku kene 2 kali kan ? x nak dah kene kali ke 3 ! hhuuuuu~ x sanggup laa sayangs ! -_-


okey laa sayangs , aku berceloteh alar kadar jew laa kali nie okey ? x sanggup nak berceloteh panjang panjang sebab nak tengok tutorial pakai shawl pulak ! <3 weyh , diam diam sudah sayangs ! aku tahu aku x cungg macam kowg bila pakai shawl kan ? so , please shut up your self ! :) take care sayangs ! :-*





Dashboard Follow

Miss Sleeping Beauty


 photo ed19d7ae-2426-43c5-8272-709ce60cc9a2_zps302609d8.jpg


Welcome to my online diary Darling! This blog belongs to the Sleeping Beauty named Nur Shafika.

Last Moment


Chit Chat


Thank You
Skin edit by ADSA ADAM
Basecodes by JAJA
Others ; xx
skin edited by : SHAFIKA MAZLAN