♥ Sleeping Beauty Fairy Tale ♥
music
Put something here.

JOURNAL PAGES LOVE DARLINK
bukan semakin sombong....
Monday, January 9, 2012 ✿ 12:39 AM ✿ 2 Royal Person (s)





Assalamualaikum...


apa khabar sayangs ? sihat ? alhamdulillah , aku dah pulih sepenuh nyer daripada demam panas . esok aku boleh laa kembali ke sekolah . eeerrr , spm candidate ooh , mane bolehponteng banyak banyak kali kan ? nanti bila masa nak belajar nyer kalau asyik asyik x datang sekolah . kan sayangs ? :) okey , firstly aku nak mintak maaf kalau kalau ade sesiapa yang dah blogwalking kat blog aku nie tapi aku x balas lagi blogwalking dye . aku mintak maaf sangat sangat . aku bukan x nak balas , cuma sekarang nie aku baru jew lepas baik sepenuh nyer daripada demam panas . so , x sempat lagi nak balas blogwalking blogger blogger kat aku nyer blog nie . sorry sangat sangat ye sayangs ? -_______-


aku bukan nyer makin sombong laa sayangs , just kadang kadang ade kesulitan yang aku kesali . sorry ye ? lagi pown aku ade banyak homework yang nak aku kene siap kan . yelaa , aku dah 2 hari kan x datang sekolah ? so banyak laa komitmen yang aku kene buat . penat sayangs! makin bertimbun laa kerje aku kan ? :(  aku harap kowg faham ye sayangs ? jangan kate aku nie dah makin sombong & x layan blogger blogger yang singgah kat blog aku nie ye ? aku x pernah sesekali nak sombong or x nak layan sesiapa kat blog aku nie . kalau boleh semue nyer aku nak layan . so jangan laa kate aku nie macam macam ye sayangs ? aku nie manusia biasa yang tidak sempurna . kalau ada pape yang kowg x puas hati dengan aku , aku mintak maaf sangat sangat ye sayangs ? sorry a lot ! :)


okey laa sayangs , kali nie pendek + sikit jew laa aku celoteh okeys ? aku nak tidur dah nie , esok nak sekolah ohhh , da laa baru sehari jew aku pergi sekolah . nanti x pasal pasal esok aku x pergi sekolah lagi sebab bangun lambat kan ? heee~ :D nanti  kalau ada masa lagi aku celoteh panjang panjang okeys ? dan semesti nyer aku akan layan semua blogger blogger yang dah singgah kat blog aku nie ! :D selamat malam sayangs ! take care . <3







Dashboard Follow

Miss Sleeping Beauty


 photo ed19d7ae-2426-43c5-8272-709ce60cc9a2_zps302609d8.jpg


Welcome to my online diary Darling! This blog belongs to the Sleeping Beauty named Nur Shafika.

Last Moment


Chit Chat


Thank You
Skin edit by ADSA ADAM
Basecodes by JAJA
Others ; xx
skin edited by : SHAFIKA MAZLAN