♥ Sleeping Beauty Fairy Tale ♥
music
Put something here.

JOURNAL PAGES LOVE DARLINK
calon spm 2012...
Saturday, January 14, 2012 ✿ 7:28 PM ✿ 0 Royal Person (s)



Assalammualaikum...


hey sayangs ! okey , please ignore kan picuture aku yang ala ala menggedik+sakai kat atas nie okeys ? just aku saje saje nak promote lencana aku tuwh ! cewah ! x sabit langsung kan ? ^.^ biasa laa , tahun nie tahun akhir aku sekolah . tahun depan ? mesti lah aku nie nak berambos dah dari sekolah kan ? kate calon spm 2012 ? makne nyer untuk tahun 2013 never say to school lagi lah kan ? eeerrr , x moh jejak kan kaki lagi kat sekolah lah sayangs ! say no to form6 ! :) amboi ? ala ala macam boikot form6 jew kan aku nie ? hey hey ! jangan salah faham okeys ? aku x pernah sesekali nak boikot form6 sebab aku nie bukan lah pelajar sains tulen & sains teknikal , so kalau dah nama pown bukan memang 50% masa depan aku tuwh lebih kepada form6 laa kan ? pelajar sains tulen & sains teknikal pown ada yang ramai pergi sambung belajar form6 . so , x mustahil laa kan aku pown akan jejak kan kaki aku ke form6 ? -______-


tapi aku x nak laa sayangs ! kalau boleh aku x nak sambung belajar kat form6 . memang laa kalau pelajar aliran kemanusiaan nie peluang lebih cerah nak masuk form6 kan ? tapi , x kan laa aku nie nak pantang mengalah sebelum bertempur ? sekurang kurang nyer kalau aku nie x dapat masuk U , aku dapat laa sambung belajar kat poli kan ? x kan nak masuk sekolah balik ? eeerrr , mintak mintak laa dijauh kan semua tuwh ! target aku , aku nak masuk U laa sayangs . insyaallah kalau aku berjaya dapat keputusan yang cemerlang untuk spm aku bulan 11 nie kan ? 0_0 doa kan kejayaan aku ye sayangs ? :)


mesty ramai yang mengumpat aku kan time baca blog aku nie ? sebab sejak akhir akhir nie aku selalu nak story mory pasal spm spm spm ! okey sayangs , kalau ada sesiapa yang dah meluat dengan story aku kat blog nie , please close tab jew okeys ? x payah laa nak buang kan masa emas kowg tuwh dengan baca blog aku nie yang always ada kene mengene dengan spm ! -______- kalau ada sesiapa yang x suka tuwh , sorry a lot laa sayangs ! aku bukan apa , aku kan calon spm tahun nie ? so , salah satu cara untuk aku ingat kan diri aku yang aku nie calon peperiksaan dengan cara macam nie laa . aku mintak maaf sangat sangat kalau ada yang dah meluat dengan story mory aku yang nak dekat dekat sama setiap kali kan ? :(


lagi pown spm kan penting ? so , aku kene laa selalu ingat kan diri aku yang aku nie calon spm ! takut laa sayangs . :| bagi aku , setiap detik waktu yang berjalan adalah detik hitam buat aku . yelaa , kalau setiap detik waktu yang berjalan tuwh aku penuh+guna kan dengan perkara yang x berfaedah , alamat nyer lingkup laa kan result aku nanti ? aku macam fobia laa sikit tahun nie . nama pown nak periksa kan ? so , setiap masa yang aku lalui tuwh mesti lah kene guna kan dengan sebaik baik nyer . nie semua untuk masa depan aku jugak kan ? :) insyaallah , aku akan peroleh kejayaan yang cemerlang untuk spm kali nie . doa kan kejayaan aku ye sayangs ? :D


" doa kan kejayaan aku ye sayangs ? " aku akan guna kan untuk tahun nie . aku nak ringan ringan kan mulut aku nie sebut perkataan tuwh . :) yelaa , aku mmohon agar ramai yang mendoa kan aku sebab kata kata yang keluar dari mulut kita semua tuwh kan doa ? so , harap harap setiap kata kata yang baik keluar dari mulut untuk aku tuwh aku harap akan jadi kenyataan & dimakbul kan Allah . insyaallah . :D kepada sesiapa yang jadi calon peperiksaan awam macam aku untuk tahun nie , aku pown akan doa kan setiap kejayaan kowg . sebab kita kan saling memerlukan antara 1 sama lain ? so , all the best for you all okey ? :D okey laa sayangs , sampai sini dulu laa aku berceloteh , kalau ada masa aku akan berceloteh lagi okey ? doa kan kejayaan aku and take sayangs ! :)





Dashboard Follow

Miss Sleeping Beauty


 photo ed19d7ae-2426-43c5-8272-709ce60cc9a2_zps302609d8.jpg


Welcome to my online diary Darling! This blog belongs to the Sleeping Beauty named Nur Shafika.

Last Moment


Chit Chat


Thank You
Skin edit by ADSA ADAM
Basecodes by JAJA
Others ; xx
skin edited by : SHAFIKA MAZLAN