♥ Sleeping Beauty Fairy Tale ♥
music
Put something here.

JOURNAL PAGES LOVE DARLINK
hanya Allah yang mengetahui segala nyer....
Wednesday, January 25, 2012 ✿ 7:20 PM ✿ 0 Royal Person (s)

 


Assalammualaikum...


sekarang nie kecoh jugak laa kat fb aku yang pasal suatu perkara yang akan berlaku kat bumi nie nanti dan akan menyebab kan 2/3 manusia akan hilang di atas muka bumi nie . tinggal 1/3 sahaja manusia yang akan tinggal di bumi ini . tapi wallahualam laa semue tuwh betul atau khabar angin yang di sebar kan oleh orang kafir untuk menyesat kan orang orang islam . semue tuwh kita hanya boleh berserah kepada Allah Yang Maha Esa . kita sebagai hamba nyer hanya mampu berdoa agar semue tuwh x kan berlaku secepat ini . insyaallah . :| kalau ada sesiapa yang masih x taw lagi apa berita yang hangat di perkata kan kini di fb aku tuwh , biar aku post kat kat entry aku kali nie .


SAHABAT SEKALIAN.. BACALAH!!! SEBARKANLAH PADA SEMUA UMAT MUHAMMAD AKHIR ZAMAN INI.. CARILAH KEBENARAN MENGENAI HAL INI.. RUJUKLAH PADA ULAMA'2.. TANYALAH PADA GURU2 MURSYID.. SESUNGGUHNYA KITA HAMBA YANG LEMAH DAN JAHIL...

PESAN BAGINDA S.A.W..SAMPAIKAN PESANAN KU WALAU SATU AYAT.

Cuba lihat kalendar untuk tahun 2012… 1 Ramadhan pada tahun 2012 jatuh pada 20 Julai iaitu hari Jumaat, jadi 3 Ogos 2012 bersamaan 15 Ramadan juga pada hari Jumaat. Sama dengan satu hadis Nabi SAW tentang huru hara besar yang akan terjadi pada tengah malam pertengahan Ramadhan iaitu hari Jumaat 15 Ramadhan di bumi ini.

Huru hara yang akan mengejutkan semua orang yang sedang tidur… Satu suara yang amat dahsyat akan kita dengar dari langit, bukan kiamat tetapi huru hara tersebut akan melenyapkan umat manusia di atas muka bumi ini sebanyak 2/3, yang tinggal hanya 1/3 shj.

( Menurut kajian NASA, pada 21-12-2012 satu planet yg yang dikenali planet X akan melintasi bumi ) Adakah kita semua ni tergolong dalam 1/3 itu? Adakah peristiwa itu akn berlaku pada 2012?? Hanya ALLAH yang Maha Mengetahui..

Yang penting kita perbanyakkan ibadat dan berdoa agar kita termasuk dlm golongan yg dilindungi Allah, jika mati biarlah kita mati dlm Islam dan beriman.. Apa pun, peristiwa itu pasti akan berlaku mengikut hadis Nabi SAW di bawah..

Dari Nu’aim bin Hammad meriwayatkan dengan sanadnya bahawa Rasulullah SAW bersabda:

Bila telah muncul suara di bulan Ramadhan, maka akan terjadi huru-hara di bulan itul…”. Kami bertanya: “Suara apakah, ya Rasulullah? ” Beliau menjawab: “Suara keras di pertengahan bulan Ramadhan, pada malam Jumaat, akan muncul suara keras yang membangunkan orang tidur, menjadikan orang yang berdiri jatuh terduduk, para gadis keluar dari pingitannya, pada malam Jumaat di tahun terjadinya banyak gempa.

Jika kalian telah melaksanakan solat Subuh pada hari Jumaat, masuklah kalian ke dalam rumah kalian, tutuplah pintu-pintunya, sumbatlah lubang-lubangnya, dan selimutilah diri kalian, sumbatlah telinga kalian.
Jika kalian merasakan adanya suara menggelegar, maka bersujudlah kalian kepada Allah dan ucapkanlah: ” Mahasuci Al-Quddus, Mahasuci Al-Quddus, Rabb kami Al-Quddus “, kerana barangsiapa melakukan hal itu akan selamat, tetapi barangsiapa yang tidak melakukan hal itu akan binasa”.


tapi kalau betul betul laa semue tuwh akan berlaku pada tahun nie , sama sama laa kita sebagai hamba Allah yang banyak melakukan dosa nir bertaubat kepada-NYA . berusaha untuk mendekat kan diri kepada-NYA supaya kita akan tergolong dalam kalangan orang orang yang beriman dan beramal soleh . insyaallah , semoga kita akan sentiasa dilindungi oleh Allah S.W.T daripada pelbagai bencana . jikalau benar lah khabar angin yang disebar kan nie akan berlaku , kita hanya mampu beserah kepada-NYA , kerana Allah lebih mengetahui segala nyer . :|
Dashboard Follow

Miss Sleeping Beauty


 photo ed19d7ae-2426-43c5-8272-709ce60cc9a2_zps302609d8.jpg


Welcome to my online diary Darling! This blog belongs to the Sleeping Beauty named Nur Shafika.

Last Moment


Chit Chat


Thank You
Skin edit by ADSA ADAM
Basecodes by JAJA
Others ; xx
skin edited by : SHAFIKA MAZLAN