♥ Sleeping Beauty Fairy Tale ♥
music
Put something here.

JOURNAL PAGES LOVE DARLINK
lebih berhati hati dengan laman sosial.....
Tuesday, January 24, 2012 ✿ 3:44 AM ✿ 0 Royal Person (s)



Assalammualaikum...


hola sayangs ! dah lama gilaa kan aku x update aku punya blog nie ? eeerrr , berhabuk dah ! -______- . sebelum tuwh , aku nak ucap kan selamat tahun baru cina kepada blogger yang berbangsa cina ! :) okey sayangs , nampak x chat box aku kat atas nie ? huuuu~ menakot kan pulak aku rasa ! :| agak agak kowg pernah x alami macam mana yang aku alami kat aku punya chat box fb aku nie ? eeerrr , rasa macam aku nie dalam bahaya laa pulak ! bayang kan laa , defult picture kat fb dye perempuan tapi hakikat nyer ? tuan punya fb tuwh adalah lelaki ! okey fine , salah aku jugak kan ? sebab time friend request aku main approve jew . aku x pilih pown orang tuwh aku kenal atau x kan ? so , padan laa dengan muka aku .


eeerrr , mula mula aku x syak pape time dye chat dengan aku . okey fine , aku memang layan semua orang yang hantar chat dengan aku sebab aku x nak dilabel kan sebagai sombong gara gara x layan kawan kawan . lagi pown aku layan sebab aku ingat dye perempuan . so , aku x syak pape . tapi bila dye dah tanya aku pasal boyfie nie . aku rasa macam x sedap hati sikit . sebab kebanyakan perempuan x terlalu awal nak tanya soalan personal gitu . selalu nyer dalam situasi aku nie , lelaki yang tanye soalan gitu . aku pown x nak layan perasaan lain macam aku nie aku still layan chat dye . tapi , bila dye dah sampai ber i love u nie , aku rasa memang dah lain macam gila ! :|


tapi aku x balas lagi chat dye , sebab aku nak tengok apa pulak dye balas lepas tuwh . tup tup bila aku x balas . dye bagi taw kat aku yang dye lelaki dari srilanka ! OMG ! memang berderau laa kan darah aku ? huuuu~ pandai betul orang zaman sekrang nie nak perangkap perempuan kan ? lepas tuwh dye kata nama dye usman . seorang " muslim " . okey ! aku masih lagi dalam tanda tanya . kenapa dye mesty nak bagi taw kat aku yang dye tuwh muslim ? sebab DP aku pakai tudung ? so , semesti nyer dye perlu + wajib mantion kan kat aku yang dye seorang muslim ? atau pown dye nak try susn ayat ayat ayat manis dye nak perangkap aku ? oh no , memang aku rasa macam aku sekarang nie orang yang dikehendaki ! -______-


aku rasa jugak yang macam lelaki nie dah lama stalker aku ! eeerrr , aku rasa macam aku nie dah x selamat . okey , mybe nie masalah kecik jew kan ? tapi , aku x pernah lalui situasi macam nie . bayang kan laa , orang yang kowg x kenal tibe tibe bagi taw kowg tentang dye . huuuu~ memang berderau laa kan darah aku nie ? almaklum laa kan ? sekarang nie kan dah banayk kes yang melibat kan laman sosial ? dah banyak dah kes kes tipu kat laman sosial nie . and than dah banyak kes pasal perempuan yang kene tipu dekat laman sosial & kene jual kat luar negara ? kene jadi pelacur kat luar negara . so , aku x nak laa jadi salah seorang dari mangsa nyer ! yaallah , mintak mintak laa di jauh kan dari semua tuwh ! :( 


lepas dari tuwh , aku terus remove dye dari friend list aku . eeerrr , sumpah aku sentap sekejup dengan orang tuwh ! cukup cukup laa aku sentap sekali dari orang macam dye . aku x nak dah kene kali kedua oh ! :| x mampu nak katang kan hati aku nie . so , kepada sesiapa yang ada baca aku punya entry kali nie , aku harap kowg akan lebih berhati hati dengan kawan kawan yang ada kat dalam laman sosial kowg tuwh . jangan main nak layan jew okeys ? jangan cepat terpengaruh dengan orang yang kita baru kenal & x kenal . more be carefull sayangs ! cukup cukup laa dengan kes yang dah banyak sekarang pasal perempaun yang makan perangkap kat laman sosial . aku x nak laa nanti giliran awak pulak yang termakan kata kata manis orang yang x dikenali kat laman sosial . 


so , aku harap sangat kowg jangan terpedaya dengan orang kat laman sosial . terutama perempuan . take care your self laa sayangs ! jangan termakan dengan kata kata manis yang ditabur kan kat kita okey ? cukup cukup laa kes yang dah ada sekarang nie . jangan kita nak tambah kan pulak kan ? semua yang berlaku nie kita jadi kan teladan & iktibar kat kita semua . okey laa sayangs , sampai sini jew laa dulu aku berceloteh . kalau ada masa lagi , aku celoteh banyak banyak ye sayangs ? take care & more be care full ! :)




* sorry , gambar chat box kat atas yang agak menyedih kan . -_-






Dashboard Follow

Miss Sleeping Beauty


 photo ed19d7ae-2426-43c5-8272-709ce60cc9a2_zps302609d8.jpg


Welcome to my online diary Darling! This blog belongs to the Sleeping Beauty named Nur Shafika.

Last Moment


Chit Chat


Thank You
Skin edit by ADSA ADAM
Basecodes by JAJA
Others ; xx
skin edited by : SHAFIKA MAZLAN