♥ Sleeping Beauty Fairy Tale ♥
music
Put something here.

JOURNAL PAGES LOVE DARLINK
minggu pertama sekolah yang menyakitkan...
Friday, January 6, 2012 ✿ 5:05 PM ✿ 0 Royal Person (s)



Assalammualaikum...


hola sayangs ! rasa nyer aku belum terlambat lagi kan nak wish kan kat kowg selamat kembali ke sekolah ! :D so , macam mana dengan minggu pertama sekolah ? best x ? jumpa kawan kawan lama dah ? dah puas bercerita + bergossip pasal cerita cerita cuti sekolah ? mesti banyak cerita dah kan kowg story mory dengan kawan kawan kowg kan ? cikgu cikgu yang mengajar kelas kowg tahun nie garang garang x ? sporting x cikgu cikgu kowg tahun nie ? best kew hari pertama sekolah ? excited x nak sekolah time first day ? dapat kawan baru x ? dah dapat buli adik adik junior dah ? minggu pertama sekolah dah bertimbun timbun dah homework ? wah ! banyak betul kan soalan yang aku tanya ? al maklum laa , minggu pertama sekolah ? mesty laa banyak soalan yang nak di tuju kan . kalau x , x best laa kan ? :)


lain pulak cerita dengan aku sayangs , aku just sempat pergi sekolah sehari jew kowt ? gara gara aku diserangi demam panas ! aku mc 2 hari ooohh , wink wink . kenyit mata sikit kat awak sayangs ! ^______* eeerrr , baru sehari sekolah aku dah mc kan ? x sempat nak belajar lagi kowt ? dah demam . demam nak membesar laa tuwh kan ? heee~ :D ade sesiapa yang jealous dengan aku x sebab aku pergi sekolah sehari jew ? wait ! jangan nak jealous beria sangat laa sayangs , semalam & kelmarin semalam aku just terbaring dekat katil jew tahu ? x larat nak bangun segala semua . teruk jugak laa kan aku demam kali nie ! selalu nyer kalau aku demam demam pown , aku sempat laa jugak nak on9 kew pew kew kan ? tapi kali nie ? nak bangun pown x larat da sayangs ! sampai kan nak makan pown bonda tercinta aku bawak kan makanan kat bilik aku ! pewitt , manje manje sikit dengan mummy ! <3


tapi , nasib baik jugak laa kan aku x balik pagi tuwh time first day sekolah ? law x , just setengah hari jew lah aku pergi sekolah , lepas tuwh berderet jew laa aku mc ! :) eeeerrrr , kawan kawan aku dah risau dengan keadaan aku time first day sekolah . dyowg kate muka aku dah pucat + menggigil ! huh , x pernah pernah aku demam macam tuwh . tiba tiba hari tuwh demam aku kuat laa jugak sampai kan muka aku pucat + menggigil kan ? balik sekolah aku terus selubung kan diri aku dalam selimut lepas aku tukar tukar baju . memang aku x mandi laa kan kalau aku dah menggigil 1 badan ? tambah pulak aku memang x larat gilaa nak bangun semua sebab aku rasa aku dah dalam awang awangan + rasa badan aku nie dah ringan gilaa sampai melayang layang kene tiup dengan angin kus kus ! :D and than aku taw taw mummy tersayang aku dah pown letak kan kain kat dahi aku + kejut kan aku bangun makan nasi semua sebab muka aku memang dah bertambah pucat . lepas makan mummy bagi aku makan ubat & aku sambung tidur sampai nak dekat maghrib . haih , nasib badan laa kan ? kene demam panas time first day sekolah ! :(


kesian kan kat aku ? baru sekolah sehari dah kene serang demam panas . memang aku nie cengeng sangat laa kan ? antibody baby pown lagi kuat dari anybody aku lah . baby pown jarang demam macam aku nie . kan ? haih , memang nasib badan laa kan ? kalau kalau ade sesiapa yang sama nasib macam aku nie , rajin rajin laa makan ubat ye sayangs ? jangan malas malas macam aku okeys ? nanti lambat baik ! :) okey laa sayangs , sampai sini dulu lah aku celoteh ye ? aku x larat nak celoteh banyak banyak sebab demam aku nie pown x baik lagi . take care sayangs ! :)





Dashboard Follow

Miss Sleeping Beauty


 photo ed19d7ae-2426-43c5-8272-709ce60cc9a2_zps302609d8.jpg


Welcome to my online diary Darling! This blog belongs to the Sleeping Beauty named Nur Shafika.

Last Moment


Chit Chat


Thank You
Skin edit by ADSA ADAM
Basecodes by JAJA
Others ; xx
skin edited by : SHAFIKA MAZLAN