♥ Sleeping Beauty Fairy Tale ♥
music
Put something here.

JOURNAL PAGES LOVE DARLINK
say goodbye first!
Wednesday, January 18, 2012 ✿ 8:54 PM ✿ 0 Royal Person (s)




Assalammualaikum...


hari nie aku rasa macam x berapa nak puas hati laa sikit . eeerrr , mungkin kata kata luahan hati aku nie akan mengundang padah buat aku kan ? but , aku just nak luah kan apa yang aku rasa jew hari nie . aku rasa macam betul betul x dihargai . okey fine , memang betul perkara nie remeh temeh kan ? bukan hal yang besar sangat pown . tapi x boleh kew kalau aku di mantion kan dulu ? eeerrr , mybe sir dah fed-up sangat kowt kan sampai sir amik keputusan yang drastik macam nie . thank a lot sir ! :|


sir ? mantion ? fed-up ? apa semua nie ? kan ? okey , bia laa aku story sikit okey ? :| hari nie , time kat sekolah tadi waktu bi sir x masuk kelas pown . okey fine , mungkin sir ade hal yang lagi penting untuk di urus kan pagi tadi . so , memang aku & pelajar kelas aku just ignore it ! sebab dah nama pown cikgu kan ? mesty laa kadang kadang ade hal yang nak di urus kan sikit . okey , ktowg pown faham laa kan ? but , bila lepas rehat memang ktowg sakit hati sangat dengan sir ! why ? sorry to say laa . sir x patot pergi macam tuwh jew ! :|


bila lepas rehat , aku terserempak dengan sir kat tangga . and than sir bagi tahu yang sir x kan masuk untuk selama lama nyer sebab dye x kan mengajar bi lagi kat kelas aku . teacher lain pulak yang amik alih ! eeerrr , memang perasaan aku macam nak marah jew time sir bagi tahu gitu ! -_______- yang aku x faham nyer , kenapa mesty sir blar macam tuwh jew ? dye x bagi taw pape pown sebelum sebelum nie yang dye x kan mengajar kat kelas aku dah ! x patot rase nyer sir buat macam tuwh ! tup tup dapat taw dah ade orang lain yang akan mengajar ganti kan dye ! 


okey fine , mungkin sir buat keputusan yang drastik macam tuwh mybe sebab pelajar kelas aku yang nakal ! but , x boleh kew kalau sir bagi taw dulu ? say goodbye first lah ! jangan laa nak main blar gitu jew kan ? :( eeerrr , memang laa salah ktowg yang kadang kadang nakal kan ? but , mantion kan laa dulu yang sir x kan mengajar dah ? x boleh kew ? nie x , dah x mengajar baru nak bagi taw kan ? memang x patot ! :(


up to you laa sir , aku taw yang sir ade hak nak pilih kelas mana dye nak mengajar kan ? lagi pown dye dah berumur . so , mesty laa x tahan dengan kerenah ktowg kan ? :| fine laa sir ! anyway , aku harap dengan pemergian sir akan membuat kan result bi aku akan lagi gempak lepas nie . aku harap jugak dengan pemergian sir , sir akan doa kan kejayaan aku untuk SPM nanti . insyaallah . -_________-






Dashboard Follow

Miss Sleeping Beauty


 photo ed19d7ae-2426-43c5-8272-709ce60cc9a2_zps302609d8.jpg


Welcome to my online diary Darling! This blog belongs to the Sleeping Beauty named Nur Shafika.

Last Moment


Chit Chat


Thank You
Skin edit by ADSA ADAM
Basecodes by JAJA
Others ; xx
skin edited by : SHAFIKA MAZLAN