♥ Sleeping Beauty Fairy Tale ♥
music
Put something here.

JOURNAL PAGES LOVE DARLINK
something wrong with my facebook!
Thursday, January 26, 2012 ✿ 12:47 PM ✿ 0 Royal Person (s)




Assalammualaikum....


eeeerrr , ary yang begitu aku cdeyh ! cewah ! -_____- bukan apa , aku baru jew nak online aku punyer facebook . last last ? hampeh sayangs ! nampak x print screen kat atas tuwh ? tuwh laa problem yang terjadi dekat facebook aku . hampeh ! aku pown x taw sebab apa . pagi tadi aku online , okey jew . sehat walafiat aje . tiba tiba tadi aku nak online , keluar pulak page tuwh ! aku ingat aku salah password , so aku type laa password aku lagi sekali , last last ? keluar lagi benda yang sama ! nie yang buat kan aku nak naik minyak nie kan ? :D lepas tuwh aku pown bace laa bende alah yang ade kat page tuwh . haih , malas nak cakap banyak aku pown close tab jew laa ! sakit hati aku tengok page tuwh . rasa macam nak campak jew laptop aku nie . baru puas hati kan ?! :')


bila aku baca page tuwh , aku boleh laa sabar lagi sebab ada pengubat rindu nyer bila aku online blog kan ? :') tapi , hati aku punya laa bertambah mendidih bila aku tengok kat page blog aku yang gambar account facebook aku dah bertukar ! yang pelik nyer , asal nak kene tukar jugak kan ? hey ! panas betul laa hati aku nie kan ? dah x leyh nak sabar lagi nie ! ish , x faham betul laa kenapa facebook aku jadi macam tuwh ! tahan perasaan marah+geram jew nie . rasa nak maki pown ade jew kan ? tapi , sabar lagi . mabe sekejup lagi dah okey kan ? memang sakit hati betul laa jadi macam nie . :'(


tapi , harap harap laa facebook aku akan kembali okey ! nak facebook , nak facebook ! ramai kawan tuwh dalam facebook ! kawan kawan lama semua . uit ! jangan kata aku hot stuff okey ? aku just shafika mazlan yang biasa ! bukan hot stuff ! -_- haih , memang menguji perasaan sabar aku jew kan ? huuu~ sabar jew laa sayangs ! kalau x , memang dah kene campak laptop kan ? tapi , x guna jugak kalau campak laptop ! nanti bekecai macam mana nak berblogging kan ? rindu ohh kalau x berblogging ! jantung hati aku tuwh berblogging ! comolot blog sikit :-*


okey laa sayangs ! aku tengah panas hati lagi nie . nanti laa aku berceloteh ye ? nanti x pasal pasal pulak aku keluar kan perkataan yang x sepatut nyer aku keluar kan ! oh no , x nak dah nak maki maki . dah insaf da tahun nie . nak exam , nanti kalau kuat maki , gelap hati ! :') okeys laa sayangs , take care your self ! :D














# jangan lupa singgah sebentar di twitter aku ye sayangs ? new bie dalam twitter https://twitter.com/#!/shafikamzln . follow follow laa ye ? thank ! :D


Dashboard Follow

Miss Sleeping Beauty


 photo ed19d7ae-2426-43c5-8272-709ce60cc9a2_zps302609d8.jpg


Welcome to my online diary Darling! This blog belongs to the Sleeping Beauty named Nur Shafika.

Last Moment


Chit Chat


Thank You
Skin edit by ADSA ADAM
Basecodes by JAJA
Others ; xx
skin edited by : SHAFIKA MAZLAN