♥ Sleeping Beauty Fairy Tale ♥
music
Put something here.

JOURNAL PAGES LOVE DARLINK
sudah ada pilihan lain...
Sunday, January 1, 2012 ✿ 4:24 PM ✿ 0 Royal Person (s)



Assalammualaikum...


selamat tahun baru sayangs ! :) semalam countdown kat mana ? eeerrr , aku just countdown kat rumah jew . :( cdeyh kan ? hee~ bukan wajib pown kan kita kene countdown time new year nie kan ? so , x kesah sangat laa kan ? :) okey , kali nie aku nak share 1 lagi chat box yang boleh menggantikan shoutmix box ! aku rasa ramai lagi yang x tukar tukar chat box tuwh kan ? sebab bila aku blogwalking , aku tengok masih ramai lagi yang mengguna kan perkhidmata shoutmix box . mybe dyowg x taw kowt yang shoutmix box akan memberhentikan perkhidmatan free ? eerrr , tah laa sayangs , aku pwon x sure sangat laa . -________-


okey , selain chat box yang dapat menggantikan shoutmix box ialah cbox macam mana yang dah aku mantion kan kat post aku hari tuwh kan ? kalau ade sesiapa yang x taw lagi just click sini ramai ramai . selain dari cbox , aku dapat taw lagi ade 1 lagi chat box yang boleh kita guna kan . mybe chat box kali nie lagi best dari cbox . sebab chat box kali nie lebih best+canggih . so more be fun to you all . :) chat box yang baru nie pown aku dapat taw bila aku balas blogwalking sis nurul hanif . <3 so aku nampak laa dye nyer chat box yang lain dari yang lain . so , bila aku dapat taw aku inform kan laa kat kowg ye sayangs . sebelum tuwh , sorry aku nak ucap kan kat sis nurul hanif sebab main inform kan jew tanpa mintak izin . sorry sis . :(


selain cbox yang aku mantion kan kat entry aku yang hari tuwh , chat box yang lain yang dapat menggantikan shoutmix box ialah fibox . so sekarang dah taw kan pilihan chat box yang boleh kowg guna kan menggantikan shooutmix box ? now , kowg da de 2 pilihan chat box yang baru . sama ada kowg nak guna kan cbox ataupun fibox . so sekarang no more shoutmix box da laa kan ? :) x payah nak pening pening cari chat box yang lain . sekarang boleh laa chat dengan blogger blogger lain dengan sepuas puas nyer ! :D kalau x taw apa link fibox tuwh just click sini ramai ramai .  have fun sayangs ! <3






Dashboard Follow

Miss Sleeping Beauty


 photo ed19d7ae-2426-43c5-8272-709ce60cc9a2_zps302609d8.jpg


Welcome to my online diary Darling! This blog belongs to the Sleeping Beauty named Nur Shafika.

Last Moment


Chit Chat


Thank You
Skin edit by ADSA ADAM
Basecodes by JAJA
Others ; xx
skin edited by : SHAFIKA MAZLAN