♥ Sleeping Beauty Fairy Tale ♥
music
Put something here.

JOURNAL PAGES LOVE DARLINK
tips pelajar cemerlang dari segi pemakanan....
Sunday, January 15, 2012 ✿ 9:50 PM ✿ 0 Royal Person (s)



Assalammualaikum...


hari tuwh aku dah kongsi kan serba sedikit tips untuk menjadi pelajar cemerlang kan ? kalau kalau ada sesiapa yang masih x taw lagi yang mana satu , just click sini ramai ramai sayangs ! :) okey , aku harap dengan tips yang di kongsi kan hari tuwh dapat laa calon calon yang bakal menduduki peperiksaan awam tahun nie macam aku menambah kan keyakinan untuk menduduki peperiksaan . semoga dengan tips yang dikongsi kan hari tuwh dapat laa kita capai kejayaan yang cemerlang di akhir nanti kan ? insyaallah . kita sama sama laa berdoa okey sayangs ? :D


okey , kali nie aku dah baca kat 1 blog nie beberapa tips pemakanan pelajar cemerlang pulak . bila dah baca tuwh , aku nak laa jugak kan share kat orang lain . x salah kita kongsi ilmu yang kita dapat kan ? lagi pown dapat pahala kalau kita kongsi ilmu dengan orang yang x taw nie . towl x sayangs ? :) eeerrr , aku harap dengan tips yang aku kongsi kali nie dapat laa kita semua guna kan untuk tahun peperiksaan nie kan ? termasuk jugak laa aku sayangs . yelaaa , aku kan nak periksa jugak tahun nie ? peperiksaan yang paling penting tuwh ! peperiksaan nie yang menentukan perjalanan hidup aku sampai mati . semoga masa depan aku cerah di tangan aku . insyaallah . sama sama kita doa kan ye ? :D



Tips Menjadi Pelajar Cemerlang Dari Segi Pemakanan

  • makan kismis
  • minum susu
  • banyakkan makan seafood
  • makan kacang pistachio ( kacang bijak )
  • kurangkan makanan segera



Dashboard Follow

Miss Sleeping Beauty


 photo ed19d7ae-2426-43c5-8272-709ce60cc9a2_zps302609d8.jpg


Welcome to my online diary Darling! This blog belongs to the Sleeping Beauty named Nur Shafika.

Last Moment


Chit Chat


Thank You
Skin edit by ADSA ADAM
Basecodes by JAJA
Others ; xx
skin edited by : SHAFIKA MAZLAN