♥ Sleeping Beauty Fairy Tale ♥
music
Put something here.

JOURNAL PAGES LOVE DARLINK
yang ke 200..
Saturday, January 14, 2012 ✿ 9:25 PM ✿ 2 Royal Person (s)


Assalammualaikum...


masa yang di tunggu tunggu ! entry kali nie aku nak mantion kan follower aku yang bertuah . kenyet mata sikit kat awak sayangs ! *______^ first sekali , aku nak ucap kan ribuan terima kasih kepada blogger blogger yang sudi follow blog aku yang x seberapa nie kan ? yelaa , tanpa sokongan blogger blogger siapa laa aku nie kat blog kan ? aku nie just budak baru belajar sayangs , kalau ada salah dan silap harap di maaf kan laa ye ? :) i'm so sorry sayangs ! :) eeerrr , dah lama jugak laa rasa nyer aku x mantion kan follower aku yang bertuah kan ? eeerrr , x pew . bagi aku follower x berapa nak penting sangat kowt ? yang penting nyer reader kat blog aku nie kan ? eeerrrmmm , aku x taw laa apa pulak pendapat kowg kan ? tuwh pendapat aku jew laa . yelaa , kita kan ade pendapat masing masing ? so , kalau ade yang x sokong dengan pendapat aku nie jangan laa nak hentam aku pulak ye sayangs ? :|


okey , follower aku yang bertuah kali nie ialah sis ziera ! :) huuu , follower yang bertuah kali nie still lagi kaum hawa laa . alahai , bila laa nak berubah nie kan ? :| tapi , x pew laa . yang penting masih ada lagi kaum adam yang sudi nak follow blog aku nie kan ? walaupun x de yang dapat jadi follower aku yang bertuah buat masa sekarang nie kan ? :) okey , aku nak ucap kan terima kasih banyak banyak kepada blogger blogger yang dah sudi sudi follow aku nyer blog yang x seberapa nie kan ? aku nak mintak maaf kalau kalau ada blogger blogger yang ada tegur aku kat cbox tapi aku x layan or balas blogwalking okey sayangs ? aku mintak maaf sangat ! :( aku bukan sombong tahu ? just mungkin ade yang aku x perasan or pape kan ? aku mintak maaf sangat sangat ! :|


macam biasa sebelum aku undur kan diri , kepada blogger blogger yang dah follow blog aku nie tapi aku still x follow blog kowg , please sayangs mantion kan kat aku okey ? bagi taw aku kat cbox okey ? jangan malu malu or segan segan nak mantion kan kat aku taw ? :) aku mintak maaf laa kalau kalau aku x follow lagi blog kowg taw ? :| aku bukan x nak follow , mybe aku x perasan yang aku masih belum follow blog kowg . sorry okey ? okey laa sayangs , aku undur kan diri dulu ye ? take care sayangs ! :)





Dashboard Follow

Miss Sleeping Beauty


 photo ed19d7ae-2426-43c5-8272-709ce60cc9a2_zps302609d8.jpg


Welcome to my online diary Darling! This blog belongs to the Sleeping Beauty named Nur Shafika.

Last Moment


Chit Chat


Thank You
Skin edit by ADSA ADAM
Basecodes by JAJA
Others ; xx
skin edited by : SHAFIKA MAZLAN