♥ Sleeping Beauty Fairy Tale ♥
music
Put something here.

JOURNAL PAGES LOVE DARLINK
tak matured lagi??
Friday, February 10, 2012 ✿ 2:39 PM ✿ 0 Royal Person (s)



Assalammualaikum...


okey , please ignore kan pictures aku yang kat atas tuwh okey ? aku tahu aku x comel macam kowg laa sayangs , tapi sekurang kurang nyer i'm be my self only , right ? yang penting no edit lah ! picture original tuwh weyh , nak nampak jerawat , parut semua ada kat picture aku . sebab aku x pandai nak edit picture supaya aku nampak hot gitu . :') picture kat atas nie aku ambik pagi tadi masa dalam kereta time on the way nak pergi sekolah . amik kesempatan nak bawak camera aku pergi sekolah sebab ada sambutan maulidur rasul . <3


okey , aku lah yang paling bersemangat berselawat time berarak pagi tadi . walaupun semput time berselawat sambil berjalan tapi aku tetap bersemangat . :') sorry , no picture time aku berarak sebab aku celok nak berselawat . :') tapi , time aku semangat berselawat , ada jugak yang mengata aku dari belakang . okey fine , ikot kau lah nak mengata aku apa kan ? aku x kesah , yang penting aku dapat pahala sebab aku berselawat tapi kau dapat dosa sebab x habis habis nak mengumpat orang kan ? bagus laa gitu , x senang tengok orang buat amal ibadat + kebaikan . hey you , nak tanya sikit boleh x ? kau nie salah satu kaum dajjal jugak ke hape sebab x senang tengok orang buat kebaikan ? ade jew idea kau nak keluar kan mengumpat orang . -______-


tak kesah lah pasal bende kecik tuwh , sebab aku pown malas nak layan bende remeh temeh macam tuwh kan ? :) lepas berselawat , aku duduk dengan kawan kawan aku kat dewan terbuka sebab badan dah bau hangit gara gara berarak  ikot separuh daripada jalan merentas desa . okey , memang berpeluh satu badan sebab memang jauh berarak pagi tadi . :') masa duduk duduk dengan kawan kawan , ade laa sorang budak junior nie . asyik asyik pandang aku . oh , mybe dye pelik macam mana aku nie boleh join dengan budak budak form5 borak borak semua kan ? last last , aku rasa macam x sedap jew bila kene pandang gitu , macam kene stalker pulak kan aku pown pandang laa dye . lepas pandang dye , aku pown senyum laa . lepas senyum dye tanye aku , aku nie orm berapa . so , aku pown cakap laa aku form5 . and than dye pown terkejut beruk sebab aku kata aku nie form5 . dye btw aku yang dye ingat aku nie budak form2 or form3 ! okey fine , aku makan hati ! -_-


lepas dari tuwh dye macam pandang jew aku , mybe dye still x percaya aku nie form5 kowt . aku pown just buat dont know jew laa time dye still pandang aku . sebab aku pown dah biasa dengan siuasi macam nie . okey , muka aku memang x matured lagi ! so what ? aku bangga hape ? sebab muka aku macam budak budak lagi tapi aku dah berumur kan ? see ? anugerah Allah kepada aku . my face is babyface ! :D x lama lepas tuwh , ada laa budak sama baya dengan aku nak lalu sebelah aku , so , dye kate " adik , tumpang lalu sikit " kawan aku pown pandang aku . dye kate " adik ? " aku pown just gelak gelak jew . okey fine . sumpah muka aku macam budak budak lagi kan ? x pew laa , aku x kesah sangat . sebab semua yang ada pada aku nie anugerah dari Allah . :D


tapi , aku nak ingat kan lagi buat kali yang ke 1000 nyer , yang aku nie bukan budak lagi lah ! :) aku dah 17 tahun ohhh , SPM Candidate for 2012 nie weyh , nampak jew macam budak lagi . sebenar nyer , x okey ? pemikiran aku dah matured macam remaja 17 tahun yang lain . okey laa sayangs , aku x nak laa celoteh panjang panjag lagi . penat dah nak btw orang yang aku nie dah 17 tahun , aku bukan 12 13 14 15 16  tahun . tapi dah 17 tahun ! okeys sayangs ? terima laa hakikat nyer yang aku nie dah 17 tahun tapi still muka babyface ! jangan nak jelly dengan aku tahu ? :) take care sayangs . :D









Dashboard Follow

Miss Sleeping Beauty


 photo ed19d7ae-2426-43c5-8272-709ce60cc9a2_zps302609d8.jpg


Welcome to my online diary Darling! This blog belongs to the Sleeping Beauty named Nur Shafika.

Last Moment


Chit Chat


Thank You
Skin edit by ADSA ADAM
Basecodes by JAJA
Others ; xx
skin edited by : SHAFIKA MAZLAN