♥ Sleeping Beauty Fairy Tale ♥
music
Put something here.

JOURNAL PAGES LOVE DARLINK
amazing thing happened to my brother!
Tuesday, February 21, 2012 ✿ 6:02 PM ✿ 6 Royal Person (s)



Assalammualaikum...

yes ! amazing thing happened with my brother ! sumpah sweet gilaa tengok abg aku bercouple sekarang ! ehem ehem , bie syg tuuu ! :') okey , memang nak menganjing dye habis habisan sebab dye selalu menganjing aku dengan bie aku dulu kan ? now , giliran aku pulak ! siap sedia laa awok kan abg ? giliran adik montel awok pulak nak menganjing awok cukup cukup ! wait wait , sebelum tuwh . aku nak print screen sikit wall post awek abg aku tuwh ! first thing aku nak mantion kan dulu , kalau abg baca post adik nie . please jangan nak marah marah + mental tahu ? :')






see ? sweet gilaa kan bila abg aku dalam hati ada taman ? kene gigit nyamuk siap manja manja kat fb lagi tuwh weyh , kalah aku tahu ? :| aku nan bie aku pown just biasa biasa jew . x pown manja manja kat fb macam abg aku . eeerrr , x kesah laa kan ? asal kan abg aku bahagia disamping insan yang tercinta . pewittt ! <3 ehem ehem , aku ada sedikit ucapan laa kat abg aku yang hot stuff tuwh , adk harap abg akan kekal dengan kekasih hati abg sampai ke jinjang pelamin . and , harap relationship abg akan kekal lagi lama dari adk okeys ? i'm always pray for you bro ! :')





Dashboard Follow

Miss Sleeping Beauty


 photo ed19d7ae-2426-43c5-8272-709ce60cc9a2_zps302609d8.jpg


Welcome to my online diary Darling! This blog belongs to the Sleeping Beauty named Nur Shafika.

Last Moment


Chit Chat


Thank You
Skin edit by ADSA ADAM
Basecodes by JAJA
Others ; xx
skin edited by : SHAFIKA MAZLAN