♥ Sleeping Beauty Fairy Tale ♥
music
Put something here.

JOURNAL PAGES LOVE DARLINK
comment dari sis syahera...
Thursday, February 23, 2012 ✿ 9:31 PM ✿ 0 Royal Person (s)


 


Assalammualaikum...

ehem ehem , tengok sikit comment post kat atas nie . hee~ sis syahera comment tuwh ! :') okey , nie memang confirm gara gara abg aku yang btw sis aku ade wat post pasal dyowg ! hampeh punyer abg . wat malu aku jew kan ? -,- da laa nak sebar kan pasal blog aku nie tanpa mintak kebenaran . haih , memang nak mintak present birthday double nie ! :D yang penting , sis syahera nie punya laa sporting kan ? sanggup comment aku nyer post tuwh ! ehem ehem , nak amik hati adik angkat bf ke apa sis ? hee~ jangan amik hati ye sis ? just gurau gurau dengan sis aje . sebagai tanda pekenalan kte ya sis ? :')


tapi x sangka laa pulak kan abg aku tuwh rajin pulak nak baca nyer aku punya blog nie . okey fine , dye bace sebab aku buat entry post yang pendek jew kan ? so , rajin laa dye nak membaca nyer . lagi satu kan aku story pasal dye ? memang confirm laa dye bersemangat nak baca kan ? haih abg , memang laa awak x pernah berubah dari dulu kan ? :| yang penting , sis syahera pown sanggup baca entry aku ! dye pown ada blog jugak okey ? :) tapi , aku da stalker awal awal blog dye . nice blog sis ! :D hee~ sorry da stalker blog sis . ^-^




Dashboard Follow

Miss Sleeping Beauty


 photo ed19d7ae-2426-43c5-8272-709ce60cc9a2_zps302609d8.jpg


Welcome to my online diary Darling! This blog belongs to the Sleeping Beauty named Nur Shafika.

Last Moment


Chit Chat


Thank You
Skin edit by ADSA ADAM
Basecodes by JAJA
Others ; xx
skin edited by : SHAFIKA MAZLAN