♥ Sleeping Beauty Fairy Tale ♥
music
Put something here.

JOURNAL PAGES LOVE DARLINK
happy birthday to me!
Friday, February 3, 2012 ✿ 9:09 PM ✿ 0 Royal Person (s)




Assalammualaikum...

happy birthday to me , happy birthday to me , happy birthday happy birthday , happy birthday to me ! :D happy birthday to sweet 17 ! <3 ade sesiapa nak bagi present kat aku tak ? hari nie birthday aku ! wow , dah 17 tahun ohh ! da besar da kan aku nie ? dah hidup & celik mata kat dunia nie selama 17 tahun . alhamdulillah , syukur kepada yang Maha Kuasa . :) hari nie , ramai yang wish birthday kat aku . thank you so much to all my friend ! yang paling penat nyer , bila kat facebook laa kan ? pasti nyer beratus ratus kawan post kat wall aku wish birthday ! :) tapi , untuk menghargai wish kawan kawan semua , aku terpaksa laa bersusah payah nak like & comment satu per satu wall post kan ? x pew laa sayangs , demi kawan aku sanggup lakukan apa saja okey ?bak kata pepatah , kawan biar beribu , musuh jangan sesekali ! wah , memandai jew kan aku tukar pepatah ? :D


tapi , yang paling excited nyer cik abg tercinta aku laa ! punya laa excited nyer dye sampai kan setiap minit dye kira , gara gara nak call aku semata mata nak jadi orang pertama yang wish birthday aku . :) setiap detik yang berjalan mesty dye bagi taw . lagi 5 minit laa , 3 minit laa , 1 minit laa . memang excited gilaa laa hubby aku tuwh ! :D bila tepat pukul 12 malam , aku ingat cik abg tercinta aku tuwh just nak wish birthday aku guna text jew , tapi kali nie dye buat surprise ohh ! dye call aku tepat pukul 12 malam and nyanyi kan lagu birthday untuk aku ! punya laa bersemangat dye nyanyi kan untuk aku . okey sayangs , jangan nak jelly dengan aku okey ? nanti suruh hubby kowg nyanyi kan time birthday okey ? jangan nak ambik hubby aku pulak okey ? cepuk kepala hang nanti ! :D lepas cik abg tercinta aku tuwh nyanyi kan , dye make a wish laa untuk aku , macam macam yang dye wish kan kat aku . eeerrr , take care sungguh cik abg tercinta aku tuwh ! :-* ILOVEYOUSOMUCHMUHAMMADARMIRUDIN ! <3


x lama lepas tuwh , bestie aku pulak yang call . dye pown sama buat surprise nyanyi kan kat aku . terharu lagi sekali sebab dah ade 2 orang yang nyanyi kan untuk aku pukul 12 malam tadi sebelum aku tidur ! :) abg hotstuff aku just text jew laa . tahun nie dye x nyanyi kan untuk aku pown , selalu nyer dye laa orang yang bersemangat yang nyanyi kan untuk aku . tapi x pew laa , mybe dye busy dengan assignment dye kan ? it's okey abg , asal kan abg wish & ingat jugak birthday adk awak yang sorang nie kan ? :D macam biasa dalam kata kata abg aku yang sorang tuwh , mesty ada ayat kiasan punya ! haih , setiap tahun mesty ayat kiasan lain lain kan ? ikowt awak laa abg , malas nak layan hang dah ! :D


kat sekolah pulak hari nie , separuh daripada budak kelas aku pown wish jugak birthday aku ! terharu jugak laa bila separuh kelas ingat aku punya birthday kan ? :) tapi , nasib aku kali nie baik laa jugak sebab aku x kene " surprise " daripada budak budak kelas aku ! kalau x , memang balik sekolah tadi aku jadi tepung gomak laa ! sebab selalu nyer memang budak budak kelas aku nie akan kene kan birthday boy / birthday girl hari tuwh . aku ? memang bernasib baik sebab aku x mandi tepung hari nie . thank guys ! :')


lepas balik sekolah pulak , mama & family buat surprise pulak kat aku . dyowg wat party kecil kecilan untuk family balik sekolah tadi ! mama beli kan  layer cake birthday aku tadi . so , potong laa kek aku balik sekolah tadi ! eeerrr , memang sedap kalau dapat makan kek time birthday kan ? <3 memang banyak surprise birthday aku kali nie . dengan cik abg tercinta aku nyer , bestie aku nyer , family aku nyer ! happy gilaa birthday aku kali nie . al maklum laa kan ? sweet 17 laa kate kan ? kene laa sweet surprise kan ? :D 


yang paling x tahan  nyer , bila kat facebook aku , da ade 200 wall post birthday aku . jejari runcing aku nie , aku kene pakse laa type keyboard nak ucap kan terima kasih kat kawan kawan ! x pew laa sayangs , setahun sekali jew kan ? :D okey laa sayangs , aku undur kan diri laa ye ? kalau kalau ade sesiapa yang sama birthday dengan aku hari nie , HAPPY BIRTHDAY TO YOU TOO ! MAY GOD BLESS YOU ! take care sayangs ! :)







Dashboard Follow

Miss Sleeping Beauty


 photo ed19d7ae-2426-43c5-8272-709ce60cc9a2_zps302609d8.jpg


Welcome to my online diary Darling! This blog belongs to the Sleeping Beauty named Nur Shafika.

Last Moment


Chit Chat


Thank You
Skin edit by ADSA ADAM
Basecodes by JAJA
Others ; xx
skin edited by : SHAFIKA MAZLAN