♥ Sleeping Beauty Fairy Tale ♥
music
Put something here.

JOURNAL PAGES LOVE DARLINK
merentas desa lagi...
Wednesday, February 8, 2012 ✿ 9:53 PM ✿ 0 Royal Person (s)



Assalammualaikum...

hola sayangs ! :) okey , hari nie kaki aku makin sakit gara gara merentas desa semalam ! :'( eeerrr , dah laa kelas aku tingkat 4 ! alahai , nak meraung aku bila turun tangga nak pergi mana mana sebab terpaksa katang kan kaki tahan sakit yang teramat akibat kekatangan semalam merentas desa kan ? :) nak mengadu kat cik abg ter cintaaku nanti mesti dye kate aku nie cengeng kan ? okey fine bie , memang awek awak nie cengeng kan ? sebab tuwh awak sayang kan ? hew hew ! jangan nak mengada ngada nak kutuk aku kat sini ! :D


balik dari merentas desa semalam , aku terus text cik abg tercinta aku ! aku btw yang aku dapat nombor 11 merentas desa ! heee~ nak tunjuk sikit kat dye yang awek dye nie makin kurus sebab lari dah laju kan ? kenyit sikit mata kat awak Mr. MA ! ^_______* tapi yang paling penting , text kat atas tuuu ! yeah , memang amazing kan hubby ? sebab awek awak nie pecah kan record dapat nombor 11 merentas desa ! :) eeerrr , bangga jugak laa kan bila awak kate gitu ? so sekarang , aku dapat bukti kan yang aku nie sebenar nyer x laa lembab mane lari nyer kan ? dapat jugak laa menyumbang kan something kat rumah sukan aku kan ? :D


okey cukup ! nak undur kan diri dah . kali nie aku just nak story mory sikit jew lah . saje nak tunjuk text abg tercinta aku tuwh ! :D jangan nak menyampah dengan aku okey ? :D take care sayangs !






Dashboard Follow

Miss Sleeping Beauty


 photo ed19d7ae-2426-43c5-8272-709ce60cc9a2_zps302609d8.jpg


Welcome to my online diary Darling! This blog belongs to the Sleeping Beauty named Nur Shafika.

Last Moment


Chit Chat


Thank You
Skin edit by ADSA ADAM
Basecodes by JAJA
Others ; xx
skin edited by : SHAFIKA MAZLAN