♥ Sleeping Beauty Fairy Tale ♥
music
Put something here.

JOURNAL PAGES LOVE DARLINK
sekolah ku syurgaku....
Sunday, February 12, 2012 ✿ 7:24 PM ✿ 0 Royal Person (s)



Assalammualaikum...

selamat berhujung minggu sayangs ! eerrr , semalam tak sempat nak post pape kat blog . okey fine , semalam memang aku terlampau busy sampai kan aku x de mase nak bukak blog aku nie kan ? :'( hari nie , alhamdulillah sempat jugak nak post something kat blog aku nie . hari nie sebenar nyer aku busy laa jugak tapi aku nak curi laa sikit masa busy aku untuk post kat blog aku yang tersayang nie kan ? <3 


okey , hari nie banyak bende yang aku kene buat . homework aku , baju sekolah aku kene beli . banyak lah lagi . kenapa baju sekolah aku nak beli ? okey fine , aku kene beli sebab aku dah di naik kan pangkat ! heee~ :D . x laa . sebenar nyer , aku dah di pilih sebagai pengawas . so , aku kene laa tukar uniform aku kan ? tapi , aku x suka laa dengan uniform pengawas kat sekolah nie . sebab colour biru . eeerrr , biru tuwh dah biasa laa . buat laa colour lain pulak kan ? dah muak dah kowt tengok colour baju pengawas colour biru . nak tukar boleh tak ? :') okey fine , aku dah mula nak mengada ngada gatal mulut mintak tukar colour baju ! :D 


uniform pengawas yang paling aku suka masa kat smk mat kilau dulu . aku suka sangat sebab colour dye lain dari yang lain . nak taw x colour apa ? :-/ colour hijau daun pisang tuwh ! :D gila , memang malu nak pakai baju yang striking gilaa macam tuwh . dari jauh dah nampak kan ? :D tapi setahun lepas tuwh , ahli pengawas mintak tukar colour baju pengawas . so , tukar laa colour choclate . macam uniform MRSM . wah ! rase memang bangga dapat pakai uniform macam MRSM walaupun x sekolah kat situ kan ? :D memang terbaik pengalaman jadi pengawas kat smk mat kilau . <3 rindu ohh kat smk mat kilau . :)


tapi tuwh semua kenangan yang tinggal kenangan . :') semua tuwh memori yang terindah dalam kehidupan aku . kat mat kilau aku x lama bertahan . just 2 tahun setengah jew aku bertahan . kenapa 2 tahun setengah jew ? sebab aku masuk kat mat kilau bulan 4 . sebelum tuwh , aku sekolah kat smk bandar sungai buaya . :')  lepas kat mat kilau  tuwh aku pindah ke sekolah smk tengku abdullah . baru tahun lepas aku sekolah kat tengku abdullah , tahun nie aku di beri penghargaan jadi pengawas . ramai yang jelly dengan aku ohh ! baru masuk last year , this year dah jadi pengawas . alhamdulillah , rezeki aku kan ? :') kepada sesiapa yang jelly tuwh , aku ignore jew laa . dah malas nak layan kerenah manusia yang pelbagai nie kan ? :D


so , dah banyak sekolah yang aku tuntut ilmu . kalau sekolah rendah , aku dah menuntut ilmu kat 2 buah sekolah . sk sungai buaya & sk banda sungai buaya . kalau sekolah menengah pulak , 3 buah sekolah . smk bandar sungai buaya , smk mat kilau , smk tengku abdullah . eeerrr , banyak pulak sekolah yang aku tuntut ilmu kan ? :') tapi nak buat macam mana . ilmu tuwh kan kita wajib tuntut ? so , walau kat mana pown aku di campak kan , aku still boleh tuntut ilmu . alhamdulillah . :') aku nie kan kalis peluru ? heee~ merapu dah ! :| okey laa sayangs , aku nak undur kan diri dulu lah ye ? nak pergi iron baju sekolah pulak nie . take care sayangs ! :D












# malam nie ustaz don daniyal jadi penceramah jemputan kat masjid baru pekan . jom serbu ustaz don berceramah kat masjid ? :')





Dashboard Follow

Miss Sleeping Beauty


 photo ed19d7ae-2426-43c5-8272-709ce60cc9a2_zps302609d8.jpg


Welcome to my online diary Darling! This blog belongs to the Sleeping Beauty named Nur Shafika.

Last Moment


Chit Chat


Thank You
Skin edit by ADSA ADAM
Basecodes by JAJA
Others ; xx
skin edited by : SHAFIKA MAZLAN