♥ Sleeping Beauty Fairy Tale ♥
music
Put something here.

JOURNAL PAGES LOVE DARLINK
spm 2012 di awal bulan november!
Wednesday, February 1, 2012 ✿ 6:39 PM ✿ 0 Royal Person (s)



Assalammualaikum...

February's month ! :D happy happy ! why ? because this month is my birthday ! happy birthday shafika mazlan ! <3 wah , semangat gilaa kan aku ? :) harus laa semangat , nak sambut bulan kelahiran nie . dah 17 tahun ohh bulan nie . eeerrr , tua tua ! :| okey , aku memang dah tua , tapi muka macam budak sekolah rendah lagi . bukan nak puji diri sendiri nampak muda , tapi kalau orang tanya aku umur berapa , orang x kan percaya yang aku nie dah sekolah menengah ! :'( kebanyakan nyer mesti kata macam nie " haa ? form5 ? kecik nyer badan ? ingat kan sekolah rendah lagi " . fuh ! makan dalam kan bila orang kata gitu ? :'( tapi , nun jauh di sudut hati yang paling dalam , ada sedikit rasa bangga sebab nampak muda + awet muda ! :') okey fine ! memang aku kuat perasan ! :D


tapi memang realiti nyer aku macam tuwh , aku memang macam budak sekolah rendah . kecik molek gitu , tapi hakikat nyer ? dah boleh kawen ohh ! ada sesiapa yang berkenan nak jadi kan menantu tak ? tapi , lepas kawen kene makan kat kedai hari hari sebab aku menantu yang hampeh ! x pandai masak lagi ohh ! :')  kalau x kesah nak makan kat kedai hari hari , boleh laa isi borang interview nak jumpa dengan bakal mak ayah mertua ! :D yaallah , sungguh gatal kan aku nie ? spm pown x lepas lagi ohh ! dah berangan nak kawen kan ? :|


okey , cerita pasal spm . cikgu aku kata kemungkinan spm tahun nie awal bulan 11 ! mungkin akan di jangka pada 05.11.2012 ! :-O ish , kenapa tahun nie awal gilaa spm ? dah laa aku salah seorang mangsa deraan spm ! alih alih tahun nie spm di jangka awal pulak kan ? memang lagi gerun laa aku di buat nyer ! :| agak agak sempat x aku nak capai target yang aku impi kan ? harap harap sempat laa kan ? insyaallah , moga moga sempat laa apa yang aku hajat kan selama ini . sakit kepala otak nak fikir pasal spm . insyaallah , allah akan bantu aku . :')


awal bulan depan aku exam buat kali yang pertama nyer . eeerrr , harap harap aku boleh laa score dengan cemerlang kan ? sebab tuwh laa bukti prestasi aku yang aku terpaksa tunjuk kan kat cikgu cikgu aku yang aku nie belajar or x . harap harap prestasi aku memang memuas kan laa , x nak hampa kan cikgu cikgu aku ohh , terutama parents aku ! dyowg mengharap kan yang terbaik dari aku tahun nie . sebab tahun nie yang menentukan masa depan aku nanti . :'( tambah pulak , tahun nie ramai dah cikgu cikgu yang mengajar nak aku dapat A+ untuk result nanti . jadi pelajar target tuwh ! OMG ! harap harap apa yang cikgu cikgu impikan , jadi kenyataan + aku x kan hampa kan harapan dyowg ! insyaallah . harap harap masin laa mulut cikgu cikgu tuwh semue . :')


okey laa sayangs , aku nak undur kan diri dulu . nak pergi minum air kelapa ! aku on the way nak kene demam ruam mama aku kata ! doa doa kan aku x kene demam ruam ye sayangs ? harap harap gatal gatal sebab aku allergic jew . :'( take care sayangs ! :D














# gambar kat atas tuwh hanya lah hiasan semata mata mata  ! thank you . :)




Dashboard Follow

Miss Sleeping Beauty


 photo ed19d7ae-2426-43c5-8272-709ce60cc9a2_zps302609d8.jpg


Welcome to my online diary Darling! This blog belongs to the Sleeping Beauty named Nur Shafika.

Last Moment


Chit Chat


Thank You
Skin edit by ADSA ADAM
Basecodes by JAJA
Others ; xx
skin edited by : SHAFIKA MAZLAN