♥ Sleeping Beauty Fairy Tale ♥
music
Put something here.

JOURNAL PAGES LOVE DARLINK
already upload...
Friday, March 9, 2012 ✿ 9:31 PM ✿ 0 Royal Person (s)




Assalammualaikum...

okey , ignore kan gambar aku yang kat atas tuwh , sikit pown x de kene ngene dengan apa yang aku nak cakap kan entry aku kali nie . just sebagai mukadimah aje . :D alhamdulillah , akhir nyer aku dah pown upload gambar gambar masa aku pergi kem kepimpinan pengawas hari tuwh . :') yang penting , aku upload sampai part 5 okey ? haa , punya laa banyak aku upload gambar gambar tuwh . okey , semua gambar gambar tuwh , aku dapat sumber daripada salah seorang fasilatator yang ada kat kem tuwh . terima kasih banyak banyak di ucapkan kepada abg Acap Pres . sebab semua gambar gambar yang aku upload kat tuwh , semua nyer hasil dari abg Acap . :D lagi pown abg acap nie seorang fotografi ! ehem ehem , sebab tuwh laa gambar gambar yang dye amik agak cantik laa jugak kan ? lagi satu , guna cam lanser kowt ? so , lagi smart laa gambar gambar ! cam mahal kan ? :-/


sebenarnyer , banyak lagi yang aku nak upload kat dalam blog nie . lepas nie pulak aku nak upload gambar gambar masa watikah pelantikan pengawas masa kat sekolah aku hari tuwh . insyaallah kalau ada masa yang terluang , aku akan upload laa sikit kan ? watikah nie sangat bermakna bagi sekolah aku sebab kami di beri penghargaan bila naib canselor universiti malaysia pahang (UMP) yang bagi watikah tuwh . ehem ehem , jangan jelly okey ? yang penting , kau ade ? :D okey , just joking ! okey sayangs ? nantikan pulak disebalik watikah elantikan pengawas smk tengku abdullah pekan pahang 2012 ! :')




Dashboard Follow

Miss Sleeping Beauty


 photo ed19d7ae-2426-43c5-8272-709ce60cc9a2_zps302609d8.jpg


Welcome to my online diary Darling! This blog belongs to the Sleeping Beauty named Nur Shafika.

Last Moment


Chit Chat


Thank You
Skin edit by ADSA ADAM
Basecodes by JAJA
Others ; xx
skin edited by : SHAFIKA MAZLAN