♥ Sleeping Beauty Fairy Tale ♥
music
Put something here.

JOURNAL PAGES LOVE DARLINK
ape ke hal nyer yop?
Saturday, March 31, 2012 ✿ 10:11 PM ✿ 0 Royal Person (s)



Assalammualaikum....


saturday's day ! ehem ehem , nie laa mase nyer untuk aku lepas kan segala gian aku ! :D eyh , jangan nak kate aku nie giat bende bende haram ke jadah okey ? aku nie masih amik bende bende yang halal lagi , x kan amik bende bende haram nie . :) okey , sebenar nyer aku dah kene ubat attitude aku . aku dah x boleh nak online 24/7 dah . so , aku just boleh online weekend jew . so , nie lah masa nyer aku nak beronline ! :D eeeerrr , rindu gilaa nak berceloteh kat blog ! banyak jugak laa cerita yang nak di share kan rasa nyer . tapi , x taw laa ade mase nak mengomel kat sini kan ? :-/


okey okey , back to the topic . tengah hari tadi lepas aku balik kelas tambahan , aku terus cari harta kesayangan aku nie . seharus nyer lah laptop kan ? :) so , lepas dah amik laptop , terus laa nak online facebook + twitter . memang x sah laa kalau x online yang tuwh dulu kan ? sebab nak tengok laa apa yang HOT nyer kat facebook selama seminggu aku x online kan ? biasa laa , sekarang nie zaman orang hot kat facebook . so , kalau nak taw pape jew , online je facebook , 1 dunia punya cerita kita boleh tahu . okey , aku tipuuuu ! :D bukan 1 dunia laa , just 1 kampung punya cerita kita boleh tahu . al maklum laa , ramai sangat yang nak jadi paparazi + mamarazi kat facebook kan ? :D


x sempat aku nak tanya , tup tup keluar lah status seorang hamba Allah kawan aku nie . ayat memang sedap laa kan ? orang hot laa kate kan , ayat mesty laa kene thumb up sikit bia ramai orang yang nak like kan kan kan ? :-/ kalau x , memang berhabuk + bersawag laa kau punya status kat facebook tuwh kan ? # okey , fakta tentang facebook ! --' aku pown baca laa status dye , ayat memang aku bagi (Y) laa kan ? tapi , yang x sedap mata memandang nyer bila ada seorang hamba Allah nie tiba tiba nak naik minyak pulak kat status hamba Allah kawan aku tuwh . sumpah aku sebenar nyer x boleh blar dengan hamba Allah nie , gara gara dye dah tunjuk sifat kedayusan dye . sorry kalau apa yang aku omel kan nie ada menyinggung perasaan mana ana pihak , tapi hakikat nyer memang laa macam tuwh . :|


okey , aku x nak laa cerita pasal keburukan orang kat sini kan ? sebab aku taw , aku pown x perfect . so , x boleh nak mengata orang sangat , sebab 1 jari kita tunjuk kat orang , 4 jari lagi tunjuk pada kita . x gitu ? :-/ so , aku bukan nak mengata or else , but aku just x faham apa kene dengan hamba Allah nie kan ? tiba tiba je nak naik minyak pasal seorang hamba Allah yang x tahu apa apa nie yang jadi mangsa nyer . okey fine , maybe sebab personal case dye jadi macam tuwh sebab hamba Allah tuwh baru je lepas clash dengan hamba Allah kawan aku tuwh minggu lepas , so , aku rasa macam dye nie terencat kowt ? yelaaaa , x dapat nak terima kenyataan bila hamba Allah kawan aku tuwh clash dengan dye , so dye pown rasa x nak lepas kan hamba Allah aku tuwh dengan naik minyak kat orang lain . x faham aku ! :|


yang terbaik nyer , bila si hamba Allah yang jadi mangsa nie stay cool lagi dengan perangai sakai hamba Allah tuwh kan ? terbaikkk laa , nampak mature laa . x macam si hamba Allah tuwh , tiba tiba nak naik minyak kan ? nampak beno laa kau tuwh kebudak budakan . stupid guy ! :D macam aku kate kan kat entry aku kat atas tadi , bukan nak buruk kan orang , tapi hakikat nyer apa yang aku kata kan betul ? so , sebagai bukti , aku print screen kan pasal status hamba Allah kawan aku tuwh . for conclusion ,  fikir fikir kan laa okey ? :-/ mana yang baik , mana yang buruk kan ? yang baik tuwh jadi kan ikutan , yang buruk tuwh jadi kan teladan . yang aik tuwh datang nyer dari Allah , yang buruk tuwh datang nyer dari kita sendiri yang x sempurna nie . so , selamat beramal !






Dashboard Follow

Miss Sleeping Beauty


 photo ed19d7ae-2426-43c5-8272-709ce60cc9a2_zps302609d8.jpg


Welcome to my online diary Darling! This blog belongs to the Sleeping Beauty named Nur Shafika.

Last Moment


Chit Chat


Thank You
Skin edit by ADSA ADAM
Basecodes by JAJA
Others ; xx
skin edited by : SHAFIKA MAZLAN