♥ Sleeping Beauty Fairy Tale ♥
music
Put something here.

JOURNAL PAGES LOVE DARLINK
hamba yang lemah....
Saturday, March 31, 2012 ✿ 11:55 PM ✿ 0 Royal Person (s)




Assalammualaikum...


ehem ehem , nampak tak chat box kat atas tuwh ? okey fine , sebenar nyer chat box kat atas nie kawan aku punya . sah sah laa bukan aku punya kan ? sebab aku punya chat box guna fibox , chat box kat atas nie guna cbox . dah sah sah nampak bukan aku punya kan ? :-/ . okey , nampak tak nama person " hamba yang lemah tuwh " ? nampak dye punya chat ? :') pergh ! sumpah aku kata macam aku sentap sekejup bila baca chat dye . :| okey fine , tapi sebenar nyer , aku tabik springgg kat " hamba yang lemah " tuwh sebab dye berani untuk tegur kawan aku tuwh . chat atas nasihat sesama manusia , apa salah nyer kan ? x salah sikit pown . tuwh tanda nyer dye perihatin kepada orang disekekliling dye , dye x kesah kalau orang nak kata apa pown kat dye , asal kan tanggungjawab dye sebagai umat islam dah pown lepas . nampak tak moral of the story dari dye nyer chat ? :-/


okey , pada pandangan aku laa kan , sebenar nyer dye nie adalah seorang yang peka terhadap sesuatu . sebab apa aku kata macam tuwh ? sebab kadang kadang bila kita blogwalking kat sesuatu blog nie , kita x pernah nak tegur sesuatu kesalahan yang orang tuwh buat kan ? contoh nyer macam nie laa , kadang kadang seorang perempuan nie letak gambar pakai tudung semua , tapi kita x sedar kadang kadang yang lengan baju yang dye pakai tuwh just sampai bawah siku jew , x sampai ke pergelangan tanagan . tapi kita just buat ignored je kan ? x tegur pown . tapi " hamba yang lemah " nie ? peka dan tegur kesalahan yang orang tuwh buat . so , nampak tak yang kita kadang kadang x amik point pown benda benda macam tuwh ? :-/ memang nampak remeh temeh je kan ? tapi hakikat nyer ? semua tuwh salah kan ? :|


tapi , terpulang laa kepada masing masing nak terima nyer macam mana kan ? tapi sebenar nyer , kita sebagai umat islam seharus nyer saling nasihat menasihati antara satu sama lain . bukan nyer pandai nak tunding jari kan seserang tuwh dan melabel kan nyer sebagai " jaga tepi kain orang " . --' so , macam aku cakap kan tadi laa kan ? terpulang laa pada masing masing . :)





Dashboard Follow

Miss Sleeping Beauty


 photo ed19d7ae-2426-43c5-8272-709ce60cc9a2_zps302609d8.jpg


Welcome to my online diary Darling! This blog belongs to the Sleeping Beauty named Nur Shafika.

Last Moment


Chit Chat


Thank You
Skin edit by ADSA ADAM
Basecodes by JAJA
Others ; xx
skin edited by : SHAFIKA MAZLAN