♥ Sleeping Beauty Fairy Tale ♥
music
Put something here.

JOURNAL PAGES LOVE DARLINK
kawan aku yang paling baik hati...
Sunday, March 18, 2012 ✿ 3:29 AM ✿ 0 Royal Person (s)





Assalammualaikum...

hola sayang , selamat pagi buta ! :) okey fine , tengok sikit dah pukul berapa sekarang ? huuuu dah pukul 3.25 AM . okey , memang aku TERBAIK laa kan pagi pagi buta nie aku x reti reti nak tidur lagi kan ? thumb up sikit kat aku . (Y) . nampak tak print screen yang aku cuba nak tonjol kan kat atas nie ? fuuuuuhhhh , memang aku rasa nak hake je kan kawan aku kat atas nie ? memang laa terbaik bila nak balas dendam kat budak kecik macam aku nie dengan cara penuh kan noti aku . huh , sungguh kejam ! :) cuba laa jangan jadi kan aku mangsa keadaan boleh tak ? aku x bersalah powgggg , aku just comment je kowt ? bukan nak penuh kan noti orang , tapi apa kan daya . aku nie memang mangsa keadaan kowt ? so , orang balas dendam dengan serang noti aku . okey . terbaikkk laa aku cakap . tabik springggggg sikit . :D


mula mula abang kesayangan aku tuwh , lepas tuwh adik syasya , kemudian bestie aku , seterusn nyer " tan sri " palsu kat atas nie . haih , memang orang suka target aku ke hape nie ? :-/ eeerrr , nak nanges nie nak nanges nie . ada sesiapa nak pujuk aku tak pagi pagi buta nie ? dah laa pagi pagi buta kan ? sempat lagi nak buli buli aku . nak panggil superman boleh tak ? nak suruh dye backup aku supaya x de orang nak buli aku dah . :D okey fine , teserlah lah kecengenan aku kan ? fffuuuhhhh , aku lah perosak bangsa ! ade ke istilah " kecengenan " ? okey , bantai + tibai jew , dah nama pown pagi buta kan ? otak pown agak teserlah ala ala mereng ! :D






Dashboard Follow

Miss Sleeping Beauty


 photo ed19d7ae-2426-43c5-8272-709ce60cc9a2_zps302609d8.jpg


Welcome to my online diary Darling! This blog belongs to the Sleeping Beauty named Nur Shafika.

Last Moment


Chit Chat


Thank You
Skin edit by ADSA ADAM
Basecodes by JAJA
Others ; xx
skin edited by : SHAFIKA MAZLAN