♥ Sleeping Beauty Fairy Tale ♥
music
Put something here.

JOURNAL PAGES LOVE DARLINK
kem kepimpinan pengawas...
Sunday, March 4, 2012 ✿ 10:50 AM ✿ 0 Royal Person (s)



Assalammualaikum...

ehem ehem , nampak tak gambar aku yang selekeh kat atas nie ? okey fine , gambar nie fasilatator kem aku yang tangkap kan . eeerrr , time tuwh aku baru lepas nangez gara gara aku kene kaw kaw dengan fasilatator yang lain . setelah sekian lama nyer aku x kene kaw kaw kat kem , kali nie aku kene cukup baik laa kan ? (Y) sampai kan aku nak kene siram dengan air nasi yang orang lain x habis makan . cuba laa kowg bayang kan macam mana perasaan kowg bila nak kene siram dengan air sisa sisa makanan orang + lebihan nasi . masyaallah , time tuwh aku dengan Allah jew yang taw macam mana " nikmat " nyer . bila aku nak kene siram , macam macam perasaan yang aku rasa . subhanallah , bila gayung yang fasi tuwh pegang dah dekat dengan kepala aku , aku dah x boleh nak tahan perasaan aku nie . so , aku terus luah kan perasaan aku . air mata yang mengalir x dapat nak di bendung lagi . memang aku rasa perit gilaa time tuwh .


kenapa aku kene macam tuwh ? tuwh semua gara gara aku nakwakil kan kawan kawan aku untuk kene denda . so , aku kene berdiri kat atas pentas . aku terpaksa laa buang malu aku , ego aku semua semata mata aku nak bekorban demi kawan aku . x terlintas langsung dalam kepala otak aku nie yang aku nak kene siram dengan air sisa sisa makanan kawan kawan aku . sumpah aku x terfikir langsung ! paling tinggi aku fikir , aku kene tengking + marah jew dengan fasi kem aku tuwh . alih alih sampai kat atas pentas aku nak kene siram dengan sisa sisa makanan ! bayang kan laa macam mana perasaan aku time tuwh ? :-/ tapi , alhamdulillah , aku x kene siram dengan air sisa sisa makanan tuwh , but aku kene pamping . tapi , masa aku tengah pamping tuwh , aku kene tengking dengan fasi kat kem tuwh . mak ai ! dah laa dye tengking aku depan depan muka aku ! bayang kan laa dengan suara macam guruh tuwh tengking depan aku ? memang nak gugur laa jantung aku nie . :|


tapi , aku still tough kan hati aku untuk berani kan diri berdiri depan fasi tuwh n pandang muka dye . yaallah , memang gerun gilaa masa tuwh . masa aku pandang fasi tuwh face to face . aku buat buat berani jew weyh ! walaupun dalam hati aku nie memang rasa tersiksa sangat ! tapi , masa kene tengking tuwh , air mata aku still lagi mengalir laju + deras . gilaa kau ? kene kaw kaw tuwh ! kalau kowg kene macam aku pown , aku rasa mesti kowg na nangez jugak kan ? :-/ x samapai 5 minit lepas tuwh , ffasi tuwh suruh aku pergi dewan . sampai kat dewan , aku dah tersedu sedu beb ! memang aku tahan nangez time tuwh . tapi , memang aku x leyh bayang kan apa yang aku dah lalui 5 minit sebelum tuwh .


banyak lagi yang aku lalui masa kat kem tuwh , but kem tuwh x kan aku lupa kan sampai bila bila . sebab apa ? kem tuwh banyak mengajar aku erti bertanggungjawab , sahabat , bekerjasama & banyak lagi lah . tapi yang paling terbaik nyer bila fasi fasi berlakon ala ala taraf antarabangsa laa aku cakap ! (Y) muka bapak bengis nyer , senyum ? jangan harap nak tengok laa kat muka dyowg , 24 jam dengan masam + tegas nyer . memang terbaik laa kan ? tapi , sebenar nyer dyowg nie baik baik jew semua nyer . semua peramah peramah taw ? memang terbaik ! (Y) okey laa sayangs , sebenar nyer banyak lagi cerita yang aku nak story kan kat sini , tapi aku rasa , 5 hari 5 malam x habis habis lagi kalau aku story kan ?


so , aku rasa lain kali laa aku story okey sayangs ? insyaallah , kalau ada masa asti nyer aku akan story . sebab entry aku yang nie pown dah berjela jela , nie kan pulak nak sambung yang lain kan ? :-/ ehem ehem , masa hari jumaat ary tuwh sekolah aku ada wat watikah pelantikan pengawas . naib canselor ump datang tuwh ! :) nak tahu apa yang terjadi ? nanti kan entry aku yang seterus nyer ! take care you self sayang ! :D





Dashboard Follow

Miss Sleeping Beauty


 photo ed19d7ae-2426-43c5-8272-709ce60cc9a2_zps302609d8.jpg


Welcome to my online diary Darling! This blog belongs to the Sleeping Beauty named Nur Shafika.

Last Moment


Chit Chat


Thank You
Skin edit by ADSA ADAM
Basecodes by JAJA
Others ; xx
skin edited by : SHAFIKA MAZLAN