♥ Sleeping Beauty Fairy Tale ♥
music
Put something here.

JOURNAL PAGES LOVE DARLINK
my biestie...
Monday, March 19, 2012 ✿ 1:07 AM ✿ 0 Royal Person (s)


Assalammualaikum...

1.00 AM , selamat pagi sayangs ! :) x kesah laa pukul berapa pown sekarang , yang penting muood nak update blog aku dah sampai ! :D biar pown malam siang subuh ke hape kan ? kalau macam semalam , aku update blog pukul 3 pagi , hari nie x kan nak up date blog pukul 3 pagi jugak kan ? :-/ alamat nyer esok aku nie x bagun pagi nak pergi sekolah laa kan ? confirm confirm free oh charge cuti ! tambah sehari cuti sekolah . ehem ehem , best gilaaa . lagi pown x salah kalau aku amik extra cuti , sebab masa cuti sekolah hari tuwh kan aku ada kelas tambahan 3 hari ? so , bagi change laa kat aku nak cuti lagi . :D okey , jangan layan kerenah gilaa aku nie . :|


motif aku up date blog kali nie sebenar nyer aku nak share laa sikit terharu aku bila aku direct message dengan bestie aku kat twitter tadi . ehem ehem , jangan nak jelly ahhh aku ada bestie yang buat kan aku terharu . kau ada ? :-/ so , kalau x de duduk diam diam baca aku punya entry nie tahu ? kalau dah ada tuwh , pown duduk diam diam jugak baca entry aku nie . HAHA ganas parok aku pagi pagi buta nie kan ? :D okey , just kidding , jangan nak touching sangat sebab x de siapa nak pujuk nanti . :) back to motif , tadi aku online twitter , tiba tiba bestie aku Nurnatasha Shazhira Binti Noraidi tweet dengan aku , lepas tuwh dye suruh aku baca direct message . so , aku pown bukak laa kan ? ehem ehem , menyayat hati . :'( tapi , x nak mantion kan kat sini . privacy okey ? x kan semua nak share dengan orang ? but , aku share kan sikit jew . sebagai tanda persahabatan kami masih kukuh + utuh ! cewaaaahhhh ! :D





ehem ehem , nampak tak nampak tak ? kalau x nampak sebab rabun tahap nak buta or else click kat gambar tuwh okey ? baru laa nampak jelas sikit , maklum laa , ada halangan yang menimpa kan ? nak buat macam mana . :') so , aku memang sayang ahh bestie aku tuwh . yang paling penting , aku highlight sikit , yang paling penting aku laa orang pertama yang jadi bestie dye yang paling lama . ffuuuhhhhh , susah tuwh nak jadi orang special . :D jangan jelly lagi okey ? cepuk kepala hanggg ! :D . dye lah bestie terhebat aku . thumb up sikit kat awak sayangs ! (Y) .


walaupun kami berjauhan , kami still contact each other , biar lah susah nak jumpa sekali pown tapi kami still contact . nak buat macam mana kan ? masing masing ada komitmen masing masing , so kene tunggu laa samapai ada rezeki yang Allah temukan untuk kami berjumpa . but , aku harap sangat ktowg dapat jumpa + hang sama sama lagi . dah lama gilaa x hang sama sama macam dulu . tapi x pew laa , mybe ade hikmah di sebalik kejadian nie kan ? mana laa taw nanti lepas SPM ktowg macam belangkas pulak ? asyik asyik berkepit 24 jam ? kan kan ? siapa yang tahu ? <3 so , aku harap sangat persahabatan ktowg akan kekal sampai bila bila biar pun sampai hembusan nafas yang terakhir . insyaallah . :) 


 okey laaa , aku pown x de mende dah nak ngomong , so , aku nak lelap kan mata aku . sebab esok aku nak sekolah . kalau cuti lagi , aku x kesah tidur pukul 4 pagi . :) so , nak cakap lagi sekali , welcome back to school and take care your self ! :)






Dashboard Follow

Miss Sleeping Beauty


 photo ed19d7ae-2426-43c5-8272-709ce60cc9a2_zps302609d8.jpg


Welcome to my online diary Darling! This blog belongs to the Sleeping Beauty named Nur Shafika.

Last Moment


Chit Chat


Thank You
Skin edit by ADSA ADAM
Basecodes by JAJA
Others ; xx
skin edited by : SHAFIKA MAZLAN