♥ Sleeping Beauty Fairy Tale ♥
music
Put something here.

JOURNAL PAGES LOVE DARLINK
sedih gilaaa..
Monday, March 19, 2012 ✿ 7:52 PM ✿ 0 Royal Person (s)



Assalammualaikum...

okey , harapan tinggal harapan . kali nie aku sedih gilaa . padahal baru tadi happy happy pasal result aku . kali nie harapan aku terkubur macam tuwh je . :'( macam macam yang aku rasa sekarang nie . mimpi aku yang indah tadi , dalam sekelip mata je terus di rentap dengan kegelapan . :| okey , mesti kowg x paham kan apa yang aku maksud kan ? eeeerrr , sakit hati pulak rasa nyer bila nak story kat sini . api kemarahan semakin menyala dengan bara yang membara . hasutan iblis menguasai diri bila marah melanda . fuuuuhhhh , macam pelajar sastera dah aku nie kan ? :D okey , saja nak buat lawak lawak yag x lawak kat sini . sebab nak cover kesedihan yang melanda . :'(


tadi , baru jew aku update blog pasal aku nak btw bie yang aku dapat exam math A kan ? :-/ elok elok , aku dah update , aku dah publish semua semua bie pown call aku . oeky fine ! masa tuwh sumpah aku cakap aku happy gilaa sebab bie macam taw taw jew aku nak share something yang happy sampai kan rasa x sabar sabar nak btw dye . x sabar sabar nak tunggu malam on the phone with him terus ! masa tuwh memang aku seyum lebar laa kan ? senyum sampai nampak gigi taring aku . macam yang mama cakap . :| okey , lepas tuwh aku bersemangat angkat bie call . suara punya laa happy gila bab* sebab dah ready nak btw bie . tapi , bie macam ada something yang nak cakap . okey fine , aku tahan dari cerita nan bie . dalam hati memang berbunga bunga lagi laa sebab x sabar sabar nak story kat dye semua . :'(


dalam hati memang dah happy yang teramat bila bie dapat taw aku nak je call dye semua bagai . :'( sumpah happy masa tuwh . tapi , bie still cakap something kat aku . aku layan jew dye . tiba tiba , dye cakap dye ngajuk dengan aku . aku tanya laa asal pulak ? :-/ aku x nak pujuk , suara gurau gurau dengan bie . lepas tuwh x de angin x de ribut , tiba tiba bie macam dah lain . okey , aku dah rasa lain . but aku still pujuk hati aku yang bie gurau gurau dengan aku macam biasa . :| lepas tuwh aku cakap cakap dengan dye , dye macam nak x nak jew cakap dengan aku . aku tanya kenapa , jawapan yang sama , " eeeerrrrmmm " , aku still pujuk hati aku lagi . aku cakap dengan dye , dye nak x nak je dengar lepas tuwh say " eeeerrrrmmmm " lagi . :-o


sumpah lepas dari tuwh , hati aku yang berbunga bunga nie terus kene rentap dengan bie . hati aku yang tengah happy nak story aku dapat math A sentap gitu jew . x jadi aku nak story kat dye . :( aku try tnye lagi kenapa , tapi still jawapan yang sama . lepas tuwh aku terus and call ! x sanggup nak dengar suara bie lagi . sampai hati bie , sampai hati bie spoil kan mood aku nak share bende yang paling wat kan aku happy hari nie . niat aku yang aku berangan angan tadi terus aku kubur kan . x nak story kat bie bila bie wat hal gitu . :'( yaallah , kenapa laa mesti time nie bie nak wat hal ? kenapa time aku excited nak story kat dye , dye wat hal ? kenapa time aku selok nak dye dengar apa yang aku nak story kan nie , dye wat hal ? aku terasa sangat dengan bie . :(


hilang mood aku nak share pasal exam math aku dapat A tuwh dengan dye . aku ingat lagi , sebelum exam dye ada cabar aku . dye suruh aku dapat kan A exam math nanti . aku cakap dengan dye , insyaallah . aku buat yang terbaik . tapi , kalau x dapat A nak buat macam mana kan ? aku dah usaha sebaik mungkin . :-/ lepas tuwh dye kate , kalau aku dapat A math , dye nak bagi aku present ! okey , aku rasa tercabar time tuwh . tapi aku x ambik port sangat apa yang dye cakap kat aku tuwh sebab aku taw , aku x mampu nak dapat kan A exam math . alih alih , hari nie aku dapat A exam math ! aku happy gilaaa . lagi satu , aku happy gilaa bila aku dapat sahut cabaran bie tuwh . :'( aku x sangka aku boleh dapat A exam math . walaupun aku x target aku dapat A , sebab tuwh aku selok laa sangat nak story kat bie hari nie . bila jadi gini , aku x taw nak kate macam mana lagi . aku rasa sedih gilaaa . :| baru nak share sama sama kegembiraan dengan bie . baru nak wat bie bangga dengan aku bila aku dah dapat A exam math . :(


tapi , nak buat macam mana kan ? terpaksa laa aku buang hasrat aku nak share dengan bie . :( rasa macam da x de hati nak cerita kat bie , x de hati nak share apa yang aku rasa dengan bie , x de mood nak buat dye rasa bangga dengan aku . eeeeeerrr , sorry laa kalau entry aku kali nie terlampau emo & nampak macam gedik nak mampo* kan ? but , bia jew laa . aku x kesah kowg nak kate apa pown . aku x larat nak jaga hati semua orang dah ! aku dah penat , penat layan kerenah orang ! kali nie aku just nak luah kan apa yang aku rasa . bukan nak mintak simpati , bukan nak drama queen . cuma nak luah kan isi hati . kalau ada sesiapa yang x suka . mintak ampun mintak maaf . :|






Dashboard Follow

Miss Sleeping Beauty


 photo ed19d7ae-2426-43c5-8272-709ce60cc9a2_zps302609d8.jpg


Welcome to my online diary Darling! This blog belongs to the Sleeping Beauty named Nur Shafika.

Last Moment


Chit Chat


Thank You
Skin edit by ADSA ADAM
Basecodes by JAJA
Others ; xx
skin edited by : SHAFIKA MAZLAN