♥ Sleeping Beauty Fairy Tale ♥
music
Put something here.

JOURNAL PAGES LOVE DARLINK
stalker terhebat...
Sunday, March 18, 2012 ✿ 10:54 PM ✿ 0 Royal Person (s)

 


Assalammualaikum...


pejam celik pejam celik dah nak bukak sekolah dah esok . okey fine , kembali menjadi mangsa deraan cikgu cikgu + mangsa deraan SPM ! fuuhhhhh , memang kesian hidup dalam kesengsaraan gini kan ? :-/ okey fine , aku merepek x habis habis . :) name je nak bukak sekolah , tapi baju sekolah , homework memang tah kemana laa kan ? tengok lah tahap kemalasan aku yang semakin tinggi menggunung nie . x boleh dah di tarah lagi dah . sebab dah menggunung , kalau berbukit boleh lagi aku tarah sikit sikit kan ? kalau gunung ? kene tunggu gempa bumi laa baru nak berubah ! :D ish ish ish , tengok laa aku nie , nama jew dah 17 tahun . tapi tahap kemalasan macam kanak kanak ribena . wink wink ! *____*


asyik asyik cakap pasal aku je kan ? nie kowg yag masih budak sekolah nie , dah beres ke keperluan nak pergi sekolah besok ? kalau 2x5 dengan aku , alamat nyer kita nie memang 1 kepala laa kan ? :D terbaikkk tak ? malas laa nak membebel membabi buta nie . x larat nak type panjang panjang . kalau nak cakap lagi lah kan ? memang bersembur air liur kat muka 100x pown x habis habis lagi nak membebel . fakta ! memang perempuan kuat membebel + berleter . :D okey , dah jauh tersasar dari tujuan asal nak up date blog ! :D


okey , dah 3 hari aku chat dengan sorang junior aku nie , aku pown x taw laa nama sebenar dye apa kan ? aku just kenal dye kat dalam facebook . :') yang aku taw Dalily Lily jew . tapi , yang penting nyer dye tahu nama aku , nama penuh aku and else . :| okey , agak menyeram kan bila aku chat dengan dye , dye seakan akan tahu je perkembangan aku . bila aku tanya dye , dye kate dye secret admire aku masa kat sekolah lama . fuuuuuhhh ! kuat stalker aku tuwh . :D banyak jugak yang dye tahu pasal aku . okey , sebagai bahan bukti . aku tunjuk kan chat yang aku chat dengan dye hari tuwh . :')





okey , nampak tak betapa kuat nyer adik nie stalker aku ? sampai kan aku pindah pown dye perasan . ramai yang x perasan yang aku nie dah pindah . tapi adik nie ? boleh perasan ohhh , okey thumb up sikit kat adk lily nie . (Y) lagi satu , dye tahu tuwh aku in a relationship dengan MR.MAN ! okey fine , aku pown x tahu laa mana dye taw aku dengan MR.MAN kan ? padahal kat sekolah dulu , aku dengan MR.MAN x de pown rapat . x nampak pown yang ktowg nie couple . but , aku pown x taw laa macam mana si lily nie boleh taw . mybe dye pernah teserempak aku dengan MR.MAN masa hang kowt . kan ? tah laa sayangs , wallahualam . :') tapi , terbaikk laa kan lily nie . banyak yang dye tahu pasal aku . memang stalker terhebat aku dye nie . kalau jadi penyiasat , mesty macam detective conan . :D


pape pown , aku suka dengan lily nie sebab dye peramah . terbaikkk ! x berat mulut nak tegur or else . so , aku boleh pergi jauh laa dengan dye nie . kalau x , x kan laa aku chat dengan dye bagai kan ? lagi satu , mesty laa dye x berat mulut kan dengan aku ? sebab boleh dikate kan banyak bende laa jugak dye taw pasal aku . okey , terbaikkk buat kali ke3 untuk lily ! :D anyway , aku senang dapat kenal dengan lily nie . walaupun x kenal sepenuh nyer lagi kan ? x pew laa , slow slow laa aku tnye dye . x pown aku stalker jew dye macam mana dye stalker aku ! :D eeerrrr , x mo x mo , x de bakat aku nak stalker orang nie . :')


okey laa , sampai sini je laa dulu aku berceloteh , aku nak pergi iron baju sekolah pulak . ehem ehem , memang aku baru nak iron baju sekolah . masa cuti sekolah dulu memang memanjang aku depan laptop . sampai kan kelengkapan sekolah pown aku x check ade ke x de , lengkap ke x lengkap . :| nampak tak betapa sambil lewa nyer aku pasal sekolah bila dah form5 nie ?  haih , apa laa nak jadi dengan aku  nie kan ? :-/ okey laa sayangs , welcome  back to school kepada sesiap yang masih budak sekolah tuwh . and , take care your self ! <3










Dashboard Follow

Miss Sleeping Beauty


 photo ed19d7ae-2426-43c5-8272-709ce60cc9a2_zps302609d8.jpg


Welcome to my online diary Darling! This blog belongs to the Sleeping Beauty named Nur Shafika.

Last Moment


Chit Chat


Thank You
Skin edit by ADSA ADAM
Basecodes by JAJA
Others ; xx
skin edited by : SHAFIKA MAZLAN