♥ Sleeping Beauty Fairy Tale ♥
music
Put something here.

JOURNAL PAGES LOVE DARLINK
good luck for your exam...
Monday, April 23, 2012 ✿ 4:50 PM ✿ 0 Royal Person (s)




Assalammualaikum...

ehem ehem , nampak tak gambar aku yang ala ala koya bagi semangat kat atas tuwh ? :-/ okey fine , gambar kat atas tuwh very special untuk 3 orang insan yang aku sayang . wink wink ! sayang tuwh . :) okey fine , jangan nak selok sangat jadi insan kesayangan aku okey ? :D bukan hape ,  hari nie Mr.MAN , abg kesayangan aku , sis Anis exam . gambar kat atas tuwh khas aku snap untuk dyowg bertiga sebab dyowg akan exam hari nie . ehem ehem , yang penting picture tuwh special sebab aku snap on the sport semalam and than terus upload dalam fb !  semoga dyowg dapat keputusan yang cemerlang exam kali nie . kalau x dapat , memang buat penat je aku bagi semangat ! cehhhh ! nampak sangat x ikhlas kan aku nie ? kan kan kan ? :D okey fine , aku just nak menggila saje . aku reda kalau dyowg dapat keputusan yang ala ala boleh makan je . tapi aku yakin 100% yang dyowg x kan dapat result yang ala ala boleh maka je . sebab masing masing dari kelas pandai dulu . masing masing budak sains tulen and sains teknikal . so , pasti boleh lah ! :')



GOOD LUCK FOR YOUR EXAM !
-mewishyouluck -


lot of love to you :
-> Mr.MAN
-> my lovely foster brother
-> my lovely sister Anis Marzuki






Dashboard Follow

Miss Sleeping Beauty


 photo ed19d7ae-2426-43c5-8272-709ce60cc9a2_zps302609d8.jpg


Welcome to my online diary Darling! This blog belongs to the Sleeping Beauty named Nur Shafika.

Last Moment


Chit Chat


Thank You
Skin edit by ADSA ADAM
Basecodes by JAJA
Others ; xx
skin edited by : SHAFIKA MAZLAN