♥ Sleeping Beauty Fairy Tale ♥
music
Put something here.

JOURNAL PAGES LOVE DARLINK
jatuh cinta lagi....
Thursday, April 19, 2012 ✿ 10:36 PM ✿ 0 Royal Person (s)




Assalammualaikum....


jatuh cinta lagi , lagi lagi jatuh cinta ! cewaaahhhh ! nyanyi lagu sixth sense pulak aku nie kan ? :-/ okey , jangan ingat aku telah curang dengan Mr.MAN aku okeys ? aku still lagi setia dengan Mr.MAN aku . so , x de change lagi nak potong Q okey ? :') ehem ehem , sebenar nyer bukan apa , aku nie tadi saje saje gatal gatal tangan search phone baru kan ? ehem ehem , tiba tiba ada satu phone nie yang dah buat aku jatuh cinta ! OMG . i want it ! dah x boleh nak tidur malam dah laa kalau macam nie , asyik asyik ingat kan buah hati yang baru ! rasa macam esok nak pergi beli terus pown ada . :D aku dah lama dah usha usha phone tuwh dulu , tapi time tuwh poket aku kering lagi ohhh ! so , harapan aku nak beli phone baru terkubur macam tuwh je laa kan ? lepas aku break heart x dapat beli samsung corby II sebab Mr.MAN aku dah angkat dulu , so aku pown dah x de hati nak angkat 1 . :| lepas dah berapa bulan break heart , finally ! ada jugak phone yang dapat buat kan aku jatuh cinta kepadanya ! :D phone yang dapat buat kan hati aku tertarik tuwh ialah 

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v



SONY ERICSSON XPERIA X10 MINI PRO



ffuhhhhh ! jatuh hati dah weyh aku nie dengan sony ericsson xperia x10 mini pro nie . ^________^ sungguh x boleh nak tdow malam nie sebab mesty akan terbayang bayang kan phone baru yang aku idam idam kan selama nie . :'( dah lama aku usha phone nie sebab dye slide tepi ! nak jugak phone nie . nak jugak ! :( yes ! memang dah lama kan sony ericsson xperia x10 mini pro nie kan ? but , peduli hape aku ? asal kan dye dah wat kan aku jatuh hati dengan dye . <3 please , doa kan aku dapat angkat 1 phone baru setelah sekian lama nyer aku guna phone lama . kalau nak jual pown dah x de harga dah tahu ? but , yang penting phone lama aku x kan jual okey ? mesty laa sayang ! sebab phone lama ada kenangan dye yang tersendiri . so , mana ada ganti nyer ! :') anyway , i hope i can get this phone ! please pray it for me ! :D






Dashboard Follow

Miss Sleeping Beauty


 photo ed19d7ae-2426-43c5-8272-709ce60cc9a2_zps302609d8.jpg


Welcome to my online diary Darling! This blog belongs to the Sleeping Beauty named Nur Shafika.

Last Moment


Chit Chat


Thank You
Skin edit by ADSA ADAM
Basecodes by JAJA
Others ; xx
skin edited by : SHAFIKA MAZLAN